Criminalul minor a fost trimis în judecată

Tânărul de 17 ani, care în urmă cu câteva săptămâni a omorât în bătaie un bărbat din municipiul Vulcan, a fost trimis în judecată. Cătălin Paul Szabo (foto) este acuzat de omor deosebit de grav şi de tâlhărie.
Adolescentul i-a şocat pe locuitorii municipiului Vulcan, după ce, pe fondul consumului de alcool, a omorât în bătaie un bărbat de 56 de ani. Ancheta procurorilor a fost finalizată iar dosarul a fost trimis în judecată, la începutul acestei luni, fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara. Ieri, procesul a avut un termen intermediar, în care magistraţii au menţinut starea de arest preventiv a inculpatului şi au stabilit ca prima judecată să aibă loc în data de 28 noiembrie.
Amintim că la începutul lunii septembrie, un bărbat din municipiul Vulcan a fost găsit într-o baltă de sânge, în locuinţa sa, iar urmele de pe corp arătau că a avut parte de o moarte violentă. Anchetatorii au descoperit că faptaşul este Cătălin Paul Szabo, un tânăr care, în seara respectivă, consumase băuturi alcoolice împreună cu victima, pe care o vizitase, de fapt, cu intenţia de a-i fura bunuri din casă. Inculpatul a recunoscut, în faţa procurorilor, că a avut o altercaţie cu bărbatul decedat. Chiar dacă este minor, tânărul nu este la prima abatere de la lege, căci a mai fost cercetat în mai multe dosare penale de furt şi infracţiuni comise prin violenţă. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare