Categories: ActualitateFlash

Crimă infiorătoare la periferia Florenţei, în Italia!. O hunedoreancă a fost abuzată sexual şi crucificată

Loredana Goangă

O tânără din Hunedoara, care se stabilise în Italia, a fost găsită crucificată luni, 5 mai, la periferia oraşului Florenţa. Femeia a avut parte de o moarte înfiorătoare şi se pare că ar fi victima unui criminal în serie.

Torturată şi lăsată în agonie
Potrivit ilmessaggero.it, Zamfir Andreea Cristina (foto), în vârstă de 26 de ani, a fost găsită de un biciclist sub un pod, zona fiind cunoscută ca fiind frecventată de prostituate şi consumatori de droguri. Atunci când a fost descoperită, hunedoreanca era complet dezbrăcată şi era legată cu bandă adezivă de o barieră, cu braţele larg deschise şi trupul îngenuncheat pe pământ. Aceeaşi publicaţie relatează faptul că din primele cercetări ale criminaliştilor, tânăra a fost victima unei agresiuni şi abuzată sexual.
Totodată, ziarul „La Nazione” scrie că potrivit medicilor legişti, femeia a decedat în jurul orei 12 noapte, după o lungă agonie. Cel mai probabil, cauza morţii a fost o hemoragie internă produsă de criminalul care a violat-o cu un baston. Identitatea acesteia a fost stabilită pe baza amprentelor digitale.

Client, criminal în serie?
Femeia ucisă, potrivit poliţiştilor hunedoreni, a locuit până la 22 de ani în municipiul Hunedoara, când a părăsit oraşul, mutându-se la Drobeta Turnu Severin, de unde a plecat în Italia. Ea era mama a doi copii, era toxicomană şi, potrivit primelor informaţii, îşi vindea trupul fără să aibă însă un „peşte“, ceea ce o făcea să fie mult mai expusă pericolelor. Poliţiştii italieni cred că tânăra prostituată a fost ucisă de un client. Ba mai mult, cred anchetatorii italieni, Zamfir Andreea Cristina ar fi victima unui criminal în serie, dat fiind faptul că în ultimii ani, la periferia Florenţei, au mai existat patru cazuri similare, în primele trei cazuri victimele scăpând, însă nu au depus plângere la poliţie. La ultimul caz, femeia torturată a fost găsită de un localnic datorită ţipetelor disperate.
Anchetatorii au stabilit şi un portret robot al acestuia, agresorul având 50 – 60 de ani, o constituţie robustă şi foloseşte o furgonetă de culoare deschisă. După ce îşi agaţă victimele, bărbatul le convinge să urce în maşină şi să le lege la mâini pentru un joc erotic, după care le violează. Unul dintre indiciile care leagă toate cazurile între ele este faptul că banda adezivă folosită provine de la spitalul Careggi din Florenţa.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago