Cresc îmbolnăvirile de Covid în județ

Acoperirea vaccinală pentru Covid-19 în judeţul Hunedoara a fost calculată la o valoare de 21,69 la sută, potrivit datelor oficiale publicate luni de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
De la debutul campaniei de vaccinare, în judeţ au fost administrate 186.180 de vaccinuri, doza 1 şi rapel, cele mai multe seruri fiind cele produse de compania Pfizer, cu 144.994 doze, urmate de cele produse de Moderna, cu 16.810 doze, AstraZeneca, cu 13.878 doze, şi Johnson&Johnson, cu 10.496 doze. În centrul Drive-Thru, deschis în parcarea de la super­mar­ketul Auchan, au fost imunizate 18.355 de per­soane, iar în cadrul campaniilor organizate la sediile unor societăţi comerciale au fost administrate 1.895 de doze, în timp ce medicii de familie au vaccinat 4.126 de per­soane.
De asemenea, cele şapte echipe mobile de vaccinare au reuşit să vaccineze 15.215 per­soane din judeţ.
Potrivit DSP Hunedoara, incidenţa cazurilor de infecţie cu SARS-CoV-2 în judeţ a fost cal­culată ieri la o valoare de 0,08 la mia de lo­cu­i­tori, tendinţa ultimelor şapte zile fiind una de creş­tere. (A.Năstase)

7 comentarii la „Cresc îmbolnăvirile de Covid în județ

 • 3 august 2021 la 9:02
  Legătură permanentă

  Dupa care ”teste” cresc, dupa cele RT-PCR neconcludente, sau dl Mezei a primit ordin pe unitate sa lecreasca, rezultand un val 4 mediatizat?

 • 3 august 2021 la 9:44
  Legătură permanentă

  @C din cauza papagalilor ca tine cresc cazurile. Sigur esti nevaccinat si crezi ca le stii pe toate.
  Esti specialist in teste PCR si stii tu ca sunt neconcludente.
  Cum poate sa creasca cazurile…distribuie Covid la populatie?
  Probabil a primit ordin sa creasca numarul de cazuri si in Spania unde-s 18.000 de pozitivi, Sau Franta cu 5000.

 • 3 august 2021 la 10:04
  Legătură permanentă

  Permalink esti un neobrazat si un nesimtit. De unde sti ca stirile din Franta si Spania sunt reale unde papagali ca tine care cred stirile oficiale-informati-va numai din stiri oficiale care sunt scrise exact pentru papagali ca tine iar despre testele PCR mai citeste este o directiva a FDA despre care tu Permalink evident ca nu ai auzit ca pana la 31 dec 2021 trebuie inlocuite cu altele cu cele de antigen-evident permalink nu stie dar vorbeste(scrie)! Evident din ianuarie 2021 se incearca inlocuirea lor dar tu Permalink esti un papagal care nu ai inteles nimic din omorarea economiilor nationale pentru care se demonstreaza in Europa. Daca esti atat de destept Permalink de ce iasa oamenii in Europa? Ca tu le cunosti pe toate, probabil esti un mare specialist in orice citesti ziarele online si infierezi pe cei care nu sunt de parere ca tine! Ai grija la limbaj ar trebui sa fii o perioada suspendat pentru limbaj neadecvat. SI daca tot esti ”vaccinat” zic sa mai faci cate o doza din fiecare pt ca sa fii sigur ca nu te imbolnavesti!
  Ai grija ca de cate ori vei scrie tit voi raspunde si daca este o posibilitate de repartat postarea ti-o voi reporta! Esti un mare nesimtit!

 • 3 august 2021 la 10:52
  Legătură permanentă

  Dl A. citeste acum online si cauta sa ma corecteze, va apare cu dictoanele apostolilor virusului si se va considera catigator, evident totul in cuvinte obraznice ca de asa suntem acum in noua normalitate! Va scrie o dizertatie in care isi va exprima stiinta intr-ale virusului si eu care l-am botezat Permalink! Vai cum nu cunosc subitlitatile online si dl A ranjea satisfacut!

 • 3 august 2021 la 14:16
  Legătură permanentă

  @C
  M-am emotionat cand ai scris ca-mi vei raspunde de fiecare data.
  Nici nu mai conteaza ca raspunsurile tale sunt niste ineptii.
  O sa mai fac o incercare sa-ti explic cum stau lucrurile, apoi te trec la „cauze pierdute” si vei ramane un simplu papagal. Limbajul meu este fara probleme…esti doar un antivaxer care repeta niste informatii false sau neintelese, adica un papagal…conform DEX-ului.

  1. Faptul ca se utilizeaza testele rapide antigen nu inseamna ca cele RT-PCR sunt neconcludente, asa cum ai afirmat in mod fals. Sunt mai rapide, mai ieftine si mai usor de utilizat.
  2. Da, sunt vaccinat si datorita celor vaccinati situatia revine la normal, in niciun caz a celor nevaccinati.
  3. Vorbesti de economii omorate, dar nu spui nimic de oamenii care au murit din cauza acestui virus. Gandesti mercantilist fara o minima empatie fata de oameni si habar nu ai de suferintele celor care au ajuns in terapie intensiva. Din punctul tau de vedere reiese ca sunt mai importante economiile decat oamenii, fara sa ai o gandire cat de cat logica. O economie functioneaza cu oameni sanatosi nu infectati in masa.
  4. Dupa tine toate informatiile oficiale sunt false, doar tu ai informatiile adevarate si probabil de la tine vine ora exacta. Imi spui si mie care sunt sursele tale de informare? Scrie o adresa de internet sa ne informam si noi! Sau le iei de la Sosoaca de pe FB?

  Sunt de acord sa discutam pe temele acestea in mod deschis, fara sa am pretentia ca detin adevarul absolut, cat timp ai argumente reale si corecte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.