Covidul loveşte din nou la Primăria Orăştie

Activitatea de relaţii cu publicul a Primăriei municipiului Orăştie, la sediul din Piaţa Aurel Vlaicu, a fost sistată, marţi, pe termen nelimitat, din cauza unui focar de Covid, nouă angajaţi fiind depistaţi pozitiv la infecţia cu noul coronavirus
„Cetăţenii pot să depună cereri la regis­tra­tura primăriei ori să ia legătura cu anga­jaţii telefonic sau prin email pentru soluţio­na­rea problemelor”, a informat primarul mu­nicipiului Orăştie, Ovidiu Bălan.
Totodată, o angajată a Serviciului de Evi­denţă a Persoanelor Orăştie, care funcţio­nea­ză în incinta sediului Poliţiei din loca­li­ta­te, a fost confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2, motiv pentru care toţi colegii de birou ai femeii au intrat în carantină. Activitatea ser­viciului este suspendată până în data de 16 noiembrie. Este pentru a doua oară, în ultimele două săptămâni, când activitatea Primăriei Orăştie este afectată de infecţiile cu noul coronavirus, după ce vineri, 23 oc­tom­brie, aici au fost depistaţi pozitiv şapte angajaţi ai instituţiei. În aceste condiţii, ac­ti­vitatea la sediul din Piaţa Aurel Vlaicu a fost oprită în perioada 26-30 octombrie, iar sa­lariaţii Primăriei Orăştie au lucrat de acasă prin sistemul de telemuncă. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare