Costel Avram, numit preşedinte la PNL Petrila

Fostul lider al PRM Hunedoara, Costel Avram, dat afară din partid de Corneliu Vadim Tudor în luna septembrie, s-a înscris în PNL. Avram şi-a depus adeziunea zilele trecute la Organizaţia PNL Deva şi deja a primit o însărcinare de la biroul judeţean. Pentru că este din Valea Jiului, Costel Avram, a fost numit preşedinte interimar la PNL Petrila şi are misiunea de a se ocupa de partid şi de organizarea alegerilor interne pentru şefia organizaţiei. „Am spus că voi face politică, nu am putut merge cu Partidul România Mare, dar merg să fac politică cu PNL, partid care prin munca liderilor săi în trecut, au făcut România Mare”, a declarat Avram. Acesta spune că săptămâna viitoare se va întâlni cu membrii organizaţiei de partid din Petrila şi nu crede că vor fi probleme în al accepta. „Sarcina mea este să mă ocup de organizarea alegerilor interne, nu văd de ce ar fi probleme”, a mai precizat fostul lider PRM. Costel Avram a anunţat încă de la excluderea din PRM că se va înscrie într-un partid şi a recunoscut că este apropiat de PNL şi de liderul Mircea Moloţ, cu care a colaborat strâns pe perioada cât a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. (Maximilian Gânju)

6 comentarii la „Costel Avram, numit preşedinte la PNL Petrila

 • 10 noiembrie 2012 la 10:10
  Permalink

  Asa trebuie sa faca ,sa aiba controlul filialei din functia de sef ,ceilalti membrii sunt buni de cotizatie .

 • 10 noiembrie 2012 la 11:35
  Permalink

  Al traseit ordinar!

 • 11 noiembrie 2012 la 15:53
  Permalink

  Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

 • 11 noiembrie 2012 la 23:45
  Permalink

  porcul asta )))

 • 13 noiembrie 2012 la 17:28
  Permalink

  USL la putere!

 • 13 noiembrie 2012 la 17:35
  Permalink

  Spor la treaba si sper sa faceti o treaba cat mai buna. USL la putere!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal weekend

Liga a III-a, etapa a V-a, etapa a XI-a, astăzi, 9 noiembrie, ora 14.00: Seso Câmpia Turzii – Olimpia Satu

Gura lumii 9.11.2012

Ştiţi cum vine vorba. La pomul lăudat să nu te duci cu sacul iar asta se potriveşte foarte bine unei

ArcelorMittal vrea dublarea producţiei de profile laminate

Conducerea ArcelorMittal Hunedoara şi-a exprimat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, intenţia de a dubla producţia laminorului de euro...

Închide