Costa, noul lider al tinerilor liberali deveni

16 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

05 Cosmin Costa_7902

Nicolle Ebner

De ieri, viceprimarul Devei, Cosmin Costa (foto), este noul preşedinte al organizaţiei municipale a Tineretului Naţional Liberal (TNL) Deva. Costa, singurul candidat înscris pentru această funcţie, a fost votat în unanimitate de cei 180 de tineri liberali participanţi la conferinţa de alegeri a noii structuri de conducere.  

Votat în unanimitate 
Noul Birou Politic Municipal al TNL Deva este format din preşedintele Cosmin Costa, patru vicepreşedinţi, 12 membri, la care se adaugă încă patru membri supleanţi. Plini de elan tineresc, de emoţii, dar şi dornici de afirmare după o stagiatură de ani de zile, în care au muncit pe brânci ca să urce în ierarhia politică, tinerii liberali şi-au stabilit, deocamdată, obiective pe termen scurt. „Vrem să demonstrăm că suntem un real sprijin pentru echipa seniorilor şi ne-am propus să contribuim la câştigarea alegerilor prezidenţiale, prin atragerea la vot a cât mai multor tineri, cu vârste de până în 35 de ani. Sunt convins că suntem cea mai puternică organizaţie de tineret din judeţ şi vrem să şi dovedim acest lucru, în următorii doi ani de mandat”, a declarat noul preşedinte al TNL Deva, Cosmin Costa.
Săptămâna viitoare vor avea loc alegeri şi la filiala judeţeană a TNL Hunedoara. Potrivit unor surse, deputatul Bogdan Ţîmpău, actualul preşedinte al TNL Hunedoara, nu va mai candida pentru un nou mandat, considerând că liderii politici nu trebuie să monopolizeze toate funcţiile de conducere.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Continuă curăţenia în cartierele Devei

Luni, angajaţii şi utilajele de curăţenie ale SPIGM Deva au acţionat în cartierul Dacia, în jurul Şcolii Generală nr. 3,...

Gura lumii

Finanţatorul unei echipe ce visează de mai mulţi ani să joace pe un semicerc de nivel internaţional s-a transformat dintr-un...

Turneu de streetball la Deva

Antrenorii de baschet de la CSS Deva şi profesorii catedrei de sport de la Şcoala generală „Andrei Şaguna” din Deva...

Închide