FlashPolitica si administratie

Costa, noul lider al tinerilor liberali deveni

05 Cosmin Costa_7902

Nicolle Ebner

De ieri, viceprimarul Devei, Cosmin Costa (foto), este noul preşedinte al organizaţiei municipale a Tineretului Naţional Liberal (TNL) Deva. Costa, singurul candidat înscris pentru această funcţie, a fost votat în unanimitate de cei 180 de tineri liberali participanţi la conferinţa de alegeri a noii structuri de conducere.  

Votat în unanimitate 
Noul Birou Politic Municipal al TNL Deva este format din preşedintele Cosmin Costa, patru vicepreşedinţi, 12 membri, la care se adaugă încă patru membri supleanţi. Plini de elan tineresc, de emoţii, dar şi dornici de afirmare după o stagiatură de ani de zile, în care au muncit pe brânci ca să urce în ierarhia politică, tinerii liberali şi-au stabilit, deocamdată, obiective pe termen scurt. „Vrem să demonstrăm că suntem un real sprijin pentru echipa seniorilor şi ne-am propus să contribuim la câştigarea alegerilor prezidenţiale, prin atragerea la vot a cât mai multor tineri, cu vârste de până în 35 de ani. Sunt convins că suntem cea mai puternică organizaţie de tineret din judeţ şi vrem să şi dovedim acest lucru, în următorii doi ani de mandat”, a declarat noul preşedinte al TNL Deva, Cosmin Costa.
Săptămâna viitoare vor avea loc alegeri şi la filiala judeţeană a TNL Hunedoara. Potrivit unor surse, deputatul Bogdan Ţîmpău, actualul preşedinte al TNL Hunedoara, nu va mai candida pentru un nou mandat, considerând că liderii politici nu trebuie să monopolizeze toate funcţiile de conducere.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura