Sport

Corvinul, la primele puncte cedate în acest sezon!

Claudiu Sav

Hunedorenii rămân neînvinşi în campionat și după runda cu numărul 11. „Corbii” au remizat însă, 2-2 (1-2), pe terenul celor de la CSM Avântul Reghin, la capătul unui joc în care au revenit de la 0-1, dar n-au mai putut înscrie pe final, pentru a aduce punc­tele „acasă”.

Fază excelentă
Întâlnirea de la Reghin a fost una cu un ritm peste medie, mai ales în prima parte a jocului. Lucru confirmat, de altfel, şi de începutul brusc de meci, în care ambele formaţii au avut câte o şansă importantă de a modifica tabela. Mai întâi, Corvinul a trecut pe lângă deschiderea scorului, în minutul trei, prin Hergheligiu, care a trimis alături, de puţin, din careu, după o pasă foarte bună venită de la Bradu. Cinci minute mai târziu, „veteranul” Truţă l-a „testat” pentru prima dată pe Lefter, după o incursiune în flancul stâng, încheiată cu un şut plasat pe colţul scurt. 1-0 s-a făcut la jumătatea reprizei, după ce Vrabie a trimis, cu capul, sub bară, o cen­trare dintr-o lovitură liberă execu­tată de Enescu – unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai gazdelor. Răs­punsul a venit însă aproape imediat, de la Hergheligiu, care a fost pe fază la şutul lui Iacob, respins în faţă de Bucin, 1-1! Hunedorenii aveau să încheie însă repriza în avantaj, după o fază exce­lentă „croită” în flancul stâng de Pîrvulescu şi Neacşa, finalizată, pe mă­sură, din in­te­riorul careului, de acelaşi Hergheligiu.

Lipsă de prospeţime şi idei în ofensivă
La reluare, echipa lui Florin Maxim a avut şansa de a „rezolva” meciul, însă vole-ul lui Neacşa a fost reţinut de Bucin, pentru ca gazdele să revină în joc, în minutul 58, prin Harko, care a profitat de un şir de neatenţii în defen­siva noastră şi a înscris, frumos, cu un şut din 16 metri, în vinclul porţii lui Lefter. Maxim a operat, apoi, toate mo­dificările într-un interval de 15 minute, însă fazele de poartă s-au rărit simţitor şi, în ciuda unei dominări teritoriale (uşor sterile), partida s-a încheiat la egalitate, singura oportunitate clară de a bifa succesul cu numărul 11 apar­ţi­nându-i, în final de meci, lui Coman, care a şutat însă slab din careul mic, după o incursiune în banda dreaptă a lui Iacob. Puţin, iar hunedorenii „bifează” prima remiză a stagiunii, după un joc în care n-au mai arătat la fel de proaspeţi şi dispuşi la efort ca în precdentul joc de campionat.

 

Avântul Reghin

Antrenor: Vilmoş Stoica

Bucin – Bugnar, Chirilă, Suciu, Truţă (cpt.) – Chirlejan (79, Bujor), Enescu, Harko (83, Luca), Bucur – Pop (61, Panga), Vrabie

 

Corvinul Hunedoara

Antrenor: Florin Maxim

Lefter – Iacob, A. Vlad, Garutti (49, I. Pop), Neacşa – Mercioiu (59, Lupu), Bradu (76, Roşu), Chindriş (cpt.), Pîrvulescu (66, Borţoneanu) – Coman, Hergheligiu (76, Mar)