Copil de 13 ani, accidentat pe trecerea de pietoni

3 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

      Minorul se angajase în traversarea unui drum cu mai multe benzi de circulaţie şi a fost surprins de un şoferneatent. Copilul a avut noroc şi n-a fost rănit grav.
Accidentul rutier a avut loc în Orăştie, iar poliţiştii au stabilit că şoferul de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul personal pe Strada Eroilor, pe banda a doua a sensului de deplasare Deva-Orăştie, când a ajuns la trecerea pentru pietoni situată în zona intersecţiei cu Strada Nicolae Bălcescu, nu a acordat prioritate de trecere minorului în vârstă de 13 ani, care se afla angajat în traversarea regulamentară a drumului public. ”În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Hunedoara. Şoferul vinovat de rănirea copilului este cercetat penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spărgătorii caselor de pariuri, judecaţi pentru furt calificat

         Dosarul se judecă la Târgu Jiu cu autorii în stare de arest preventiv. Printre cei trei învinuiţi din...

Adolescentul care şi-a violat sora va rămâne în arest

Contestaţia făcută de minorul de 16 ani, din Vulcan, a fost respinsă de judecători ca nefondată. Adrian Ştefan T. va...

Rata şomajului în judeţ, în luna iulie, a fost de 3,38 la sută

La sfârşitul lunii iulie 2019, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara erau înregistraţi 5.787 şomeri (din...

Închide