FlashPolitica si administratie

Constructorul de pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, exemplu de urmat

Pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva se realizează marcajele, se montează indicatoarele rutiere şi panourile fono-absorbante. De asemenea, se continuă lucrările în zona versantului de la Şoimuş şi în zona de conexiune cu autostrada Deva-Orăştie.

Pe cei 22 km ai acestui lot, stadiul execuţiei lucrărilor este de 94 la sută, informează reprezentanţii Ministerului Transporturilor. Cei de la Asociaţia Pro Infrastructură susţin că ”pe această porţiune din A1, constructorul (UMB) este în continuare foarte bine mobilizat, atât la nodul de la Şoimuş unde se lucrează pentru conectarea sectorului la Autostrada A1 Deva-Simeria, cât şi în celebrul deal «al liliecilor». Muncitorii au profitat de vremea bună şi există şanse mari ca în următoarele două săptămâni să se redeschidă traficul pe A1 între Simeria şi Deva. Momentan, nu există o dată stabilită în mod cert însă, din ce vedem în teren, ultimele finisaje vor fi puse la punct şi şoferii vor reveni pe A1 în scurt timp. Volumul de muncă rămas de executat la «dealul liliecilor» este încă imens”.
Reamintim că de la începutul lunii octombrie, circulaţia pe porţiunea Şoimuş-Simeria Veche este oprită pe A1, pentru a permite constructorului să facă joncţiunea cu lotul Şoimuş-Ilia. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.