Categories: Eveniment

Consilierul PDL Gherasim a comis-o din nou

Dana Istudor

Paul Gherasim (foto), consilier PDL din municipiul Petroşani, este acuzat de un cetăţean din localitate că l-ar fi bruscat, agresat verbal, iar apoi l-a dat afară din sediul municipalităţii.

Nu e la prima abatere
Localnicul agresat, Marin Stolojan, a mers la Primăria Petroşani să-i informeze pe edili despre o problemă de-a sa, legată de locuinţă, primită din fondul locativ. Omul aştepta la uşa biroului primarului, când şi-a făcut apariţia şi consilierul Gherasim. „M-a luat în şuturi, adresându-mi injurii. Ce caut eu acolo şi ce-mi trebuie? Apoi, m-a evacuat din primărie. Nu ştiu de când acest cetăţean ales de mine şi alţi locuitori ai Petroşaniului şi care primeşte leafă din contribuţia mea a ajuns să facă legea în primărie. Am depus o plângere la Poliţia Petroşani, pentru că nu este normal ceea ce mi s-a întâmplat”, spune Marin Stolojan. Contactat telefonic, consilierul Paul Gherasim a ascultat întrebarea, iar apoi a închis telefonul fără a răspunde. Paul Gherasim, ajuns în Consiliul Local Petroşani pe listele PDL, nu este la primul incident în care este implicat şi care afectează negativ şi imaginea formaţiunii politice din care face parte. În urmă cu puţin timp, Gherasim şi-a parcat autoturismul proprietate personală pe o trecere de pietoni din zona Pieţei Centrale şi din faţa Poliţiei municipiului Petroşani, fără nici un fel de teamă că ar putea fi amendat.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Acest Stolojan Marin a lucrat la E.M.Livezeni pana ce a esit la pensie il stiu ca un mincinos si tot timpu cauta scandal .Despre Gherasim Paul si unu David tot de la E.M.Livezeni pot sa va spun ca face de ras PDL-ul si pe primaru Ridzi numai deservici aduc sunt vazuti rau de catre ortaci.Ce sa faci fiecare se pierde pe pielea sa.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

6 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

6 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

6 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

6 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

6 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

7 ore ago