Categories: Eveniment

Consilier local, condamnat pentru mărturie mincinoasă

Carmen Cosman

Consilierul local PDL, Paul Gherasim (foto), a fost condamnat de Judecătoria Petroşani la trei luni de închisoare cu suspendare pentru mărturie mincinoasă.
Paul Gherasim, consilier local la Petroşani, a fost trimis în judecată, în anul 2010, după ce şi-a schimbat declaraţiile iniţiale date în faţa anchetatorilor în dosarul privind agresarea sa, de la finele anului 2008. Atunci, Gherasim a fost bătut cu bestialitate de patru bărbaţi, dar numai unul, Valer Lăcătuş, a fost prins, trimis în judecată şi mai apoi, condamnat. Lăcătuş nu şi-a recunoscut niciodată fapta, dar anchetatorii au probat identitatea lui în baza unei expertize ADN efectuate pe cagula smulsă de Gherasim în încăierare. Iniţial, Gherasim a spus că acesta este unul dintre agresorii lui, dar ulterior, şi-a schimbat declaraţiile şi a susţinut că anchetatorii l-au obligat să acuze „un nevinovat” şi a dat chiar o declaraţie notarială în care susţine că persoana arestată de poliţişti nu este aceea care l-a bătut. Există suspiciunea că Paul Gherasim ar fi renunţat la acuzaţii în schimbul unor foloase materiale, iar procurorii au decis trimiterea lui în judecată pentru mărturie mincinoasă. După mai multe runde de amânări, judecătorii au decis condamnarea consilierului local la trei luni de închisoare cu suspendare.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Intrebarea este cati ani vor primi atacatori (Litera Cristi,...)si Interlopul care a comandat actiunea de huliganism (oare se tem politia si justitia platita din bani nostri publici de politica in acest caz PNL sau bani vorbesc)si nu este la prima abatere (Lungan fotbalistul batut ca sia cerut bani binemeritati de la club si cate nu o fi mai fost dar nu sau facut publice).Vrem ca Petrosaniul sa nu fie tinta secenelor de crima (sa sinucis,a disparut,...)a bandelor de Interlopi si Mafie.Nu este posibil ca ceilalti trei fosti puscariasi sa stea in libertate de aproape trei ani cand au batut un cetatean cu cagule pe cap care putea duce la crima ca se afla in spatele lor um Interlop cu bani si "politician".

  • Paule, de tipu ala cu capu mare, gura mare, repede de mana ca si tine...Ciorditoiu ba, ce mi stii? Cum o mai duce? Aaaa, a fost exclus? Si el cati ani , cu suspendare, primeste? Cum? La el fara suspendare? De ce? A, de aia. Un motiv perfect. Bine Paule, acum inchide ca te cautam noi! Ceau, ceau!

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

2 ore ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

21 de ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

21 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

21 de ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

21 de ore ago