Consilierul PDL Gherasim a comis-o din nou

03 paul gherasim1_resize

Dana Istudor

Paul Gherasim (foto), consilier PDL din municipiul Petroşani, este acuzat de un cetăţean din localitate că l-ar fi bruscat, agresat verbal, iar apoi l-a dat afară din sediul municipalităţii.

Nu e la prima abatere
Localnicul agresat, Marin Stolojan, a mers la Primăria Petroşani să-i informeze pe edili despre o problemă de-a sa, legată de locuinţă, primită din fondul locativ. Omul aştepta la uşa biroului primarului, când şi-a făcut apariţia şi consilierul Gherasim. „M-a luat în şuturi, adresându-mi injurii. Ce caut eu acolo şi ce-mi trebuie? Apoi, m-a evacuat din primărie. Nu ştiu de când acest cetăţean ales de mine şi alţi locuitori ai Petroşaniului şi care primeşte leafă din contribuţia mea a ajuns să facă legea în primărie. Am depus o plângere la Poliţia Petroşani, pentru că nu este normal ceea ce mi s-a întâmplat”, spune Marin Stolojan. Contactat telefonic, consilierul Paul Gherasim a ascultat întrebarea, iar apoi a închis telefonul fără a răspunde. Paul Gherasim, ajuns în Consiliul Local Petroşani pe listele PDL, nu este la primul incident în care este implicat şi care afectează negativ şi imaginea formaţiunii politice din care face parte. În urmă cu puţin timp, Gherasim şi-a parcat autoturismul proprietate personală pe o trecere de pietoni din zona Pieţei Centrale şi din faţa Poliţiei municipiului Petroşani, fără nici un fel de teamă că ar putea fi amendat.

3 comentarii la „Consilierul PDL Gherasim a comis-o din nou

 • 9 noiembrie 2009 la 9:56
  Permalink

  Acest Stolojan Marin a lucrat la E.M.Livezeni pana ce a esit la pensie il stiu ca un mincinos si tot timpu cauta scandal .Despre Gherasim Paul si unu David tot de la E.M.Livezeni pot sa va spun ca face de ras PDL-ul si pe primaru Ridzi numai deservici aduc sunt vazuti rau de catre ortaci.Ce sa faci fiecare se pierde pe pielea sa.

 • 9 noiembrie 2009 la 11:19
  Permalink

  Ai dreptate Ion , asa este .

 • 20 noiembrie 2009 la 12:49
  Permalink

  nu stiu cum tin sefi de partid asemenea gunoaie?asta e „sinucidere”politica…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.