Politica si administratie

Consilieri locali liberali, daţi afarã

05 X 2 Mircea muntean

Nicolle Ebner

Patru consilieri locali PNL din Brănişca au fost excluşi din organizaţia comunală, pentru că au încălcat o serie de prevederi ale statutului PNL.
Cei patru au contestat decizia Biroului Politic Judeţean PNL Hunedoara, la Consiliul de Arbitraj Teritorial, însă contestaţia le-a fost respinsă. În cazul în care aceştia nu fac recurs la instanţa politică a PNL de la Bucureşti, decizia de excludere rămâne definitivă.

Pentru orgoliile lor, au pedepsit comunitatea
Săptămâna trecută, Biroul Politic Judeţean PNL Hunedoara a acceptat propunerea primarului liberal Teodor Lazăr şi a decis excluderea consilierilor liberali Gheorghe Dobrei, Adrian Cozma, Maricel Gorea şi Alexandru Păroan din Consiliul Local Brănişca. Potrivit vicepreşedintelui PNL, Mircia Muntean (foto), cei patru liberali-veniţi de la PSD-îşi sabotau propriul primar şi implicit, comunitatea care i-a ales. „Cei patru consilieri liberali au făcut alianţă cu doi consilieri PSD şi unul de la PRM şi de câteva luni, boicotează şedinţele Consiliului Local Brănişca, prin neprezentare, blocând activitatea acestuia dar şi a primăriei. Mai grav este că administraţia locală era în pericol să piardă o finanţare de peste două milioane de euro, deoarece proiectul, realizat pe bani grei, nu putea fi votat, pentru că şapte din cei 11 consilieri locali, cât are comuna Brănişca, nu veneau la şedinţe. În atare situaţie, consider că excluderea din PNL este o măsură justă”, a declarat vicepreşedintele PNL, Mircia Muntean.
Odată cu excluderea din partid, cei patru îşi pierd şi calitatea de consilieri locali, în locul lor urmând să fie validaţi alţi patru membri PNL Brănişca, aleşi pe lista supleanţilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura