Politica si administratie

Conservatorii din Brad, supãraþi pe colegii din USL

Deşi liderii politici judeţeni ai USL Hunedoara au tot declarat că nu există disensiuni în rândul alianţei, se pare că lucrurile care se petrec îi contrazic. Astfel, după ce în câteva localităţi ale judeţului, cei din PSD şi PNL au hotărât să meargă pe liste separate la alegerile din 10 iunie, acum, au apărut probleme şi între membrii USL de la Brad.

Este vorba de organizaţiile PC şi PNL din Brad, unde sunt neînţelegeri printre membri. Într-un comunicat, Biroul executiv al PC, filiala Brad, arată că membrii conservatori din acest municipiu au decis să „nu participe la alegerile locale din iunie 2012 alături de PNL şi PSD“.
Supărarea conservatorilor a venit după ce ei nu au primit, în Consiliul Local Brad, un loc eligibil.
Preşedintele PC Brad, Eugen Tace, susţine că din acest motiv, conservatorii brădeni nu vor face campanie electorală pentru USL. Tace spune că a negociat cu liberalii din Brad, dar nu s-a ajuns la nici o înţelegere. Ca atare, pentru că nu a obţinut un loc eligibil în Consiliul Local Brad, conducerea PC din municipiu nu va participa la campania electorală pentru locale. (S. Popa)

2 comentarii la „Conservatorii din Brad, supãraþi pe colegii din USL

  • Halal pe.ce la Brad!Astia incap pe un moped/scuter,adica nu sunt mai mult de 2 persoane.
    Pseudo-partid de nisa te.ve. a motanului scabros si turnator felix.
    La fel de jalnic este si acest nimeni de 0,5% -petre marginean cu pretentii de primar al Devei.aceste candideaza de vreo 12 ani si obtine acelasi scor de invidiat =0,5-1 %.

  • Nici nu le dau dreptate celor de La PC dar nici nu-i condamn, ori cu PC ori fara PC nici Cazacu si nici USL nu vor avea sanse prea mari sa castige primaria.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura