FlashPolitica si administratie

Congresul ţărăniştilor are loc la Piteşti

5 mutiu florin (53)Sorina Popa

Mâine, sâmbătă, ţărăniştii din întreaga ţară se vor întruni la Piteşti, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Argeş. Cu această ocazie, este aşteptată realegerea lui Aurelian Pavelescu în funcţia de preşedinte al partidului.
La congres va fi prezent şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, în prezent parlamentar şi preşedinte al Forţei Civice. Se ştie că PNŢCD şi FC au realizat în urmă cu câteva luni Alianţa DA.
PNŢCD Hunedoara va fi reprezentat la Congresul ordinar al partidului de şapte persoane, din întreg judeţul. Delegaţia hunedoreană a ţărăniştilor este condusă de preşedintele Florin Muţiu (foto). „La congres va fi aleasă conducerea centrală a partidului. De asemenea, se va discuta ce se va întâmpla cu noua Alianţă DA, formată din PNŢCD şi Forţa Civică, vor fi trasate liniile viitoare ale partidului. Este un congres ordinar”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNŢCD, Florin Muţiu. PNŢCD Hunedoara a obţinut în judeţ, la alegerile locale de anul trecut, un post de consilier judeţean, două mandate de consilier local şi un post de viceprimar, în comuna Răchitova.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura