Sport

Conflicte interne la FC Hunedoara

Ciprian Marinuţ

Gelu Simoc a demisionat, ieri, din funcţia de preşedintele al FC Hunedoara, pentru a… nu încurca planurile primarului Hunedoarei, Ovidiu Hada, de a readuce echipa pe calea performanţei. Edilul şef susţine că a refuzat iniţiativele lui Gelu Simoc, pentru că nu putea implica banii publici într-o afacere privată.

„Nu pot fi cârpa nimănui”

Apreciatul om de fotbal Gelu Simoc, cel care a fost preşedinte al echipei de aur de la Hunedoara, pe vremea lui Mircea Lucescu, a părăsit FC Hunedoara. „Eu nu pot fi cârpa nimănui şi nici să mă las umilit de primar. Aproape o lună de zile am muncit, pentru a găsi un club din eşalonul trei, cu care să fuzionăm în condiţii avantajoase, pentru a juca în Liga a III-a. Însă, când să semnăm actele la Federaţie, m-am împiedicat de absenţa semnăturii primarului, care e al treilea membru al AGA, după Mircea Lucescu şi Ioan Andone. În plus, la scurt timp, primarul a organizat o conferinţă de presă, în care a anunţat noi strategii pentru echipă, fără a mă invita sau a mă consulta, deşi eram preşedintele FC Hunedoara. Mai mult, nici nu mi-a răspuns la telefon, aşa că am decis să demisionez şi să nu-l încurc pe primar. Sper ca plecare mea să fie benefică echipei şi îi doresc succes primarului în tentativa de a face din FC Hunedoara o echipă performantă”, a declarat Gelu Simoc. Şi consilierul local Dan Bobouţanu a afirmat că e gata să plece. „Sunt dispus să-mi dau demisia din orice funcţie, dacă mi-o va cere edilul şef, cu condiţia să se continue activitatea la FC Hunedoara şi să se facă performanţă”, a spus Bobouţanu.

„Am apărat banii publici”

Edilul Hunedoarei, Ovidiu Hada, susţine că a refuzat să semneze actele de fuziune aduse de Gelu Simoc, pentru că nu putea implica banii publici într-o afacere privată. În plus, primarul consideră că nu l-a ignorat pe Gelu Simoc, întrucât a vorbit în nume personal la respectiva conferinţă de presă şi nu avea nevoie de o consultare cu preşedintele FC Hunedoara, pentru proiectele sale. „Nu am putut semna documentele cerute de Gelu Simoc, pentru că era ilegal să se cumpere un loc în Liga a III-a cu bani publici. Dacă vroia să fuzioneze, trebuia să găsească fonduri private. În plus, pe respectivul document, nu era trecută data, ora şi locul unde a avut loc şedinţa AGA. La conferinţa de presă pentru care domnul Simoc s-a simţit ignorat, am vorbit în numele meu”, a spus Ovidiu Hada.

2 comentarii la „Conflicte interne la FC Hunedoara

  • Acum se vede adevarata valoare a primarului nostru… zero barat. papagal cu pene verzi. Pocahontas de americans. Felicitari d-lui Simoc. Cat despre primar…mai rezistati dragi concetateni pana in 2012…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura