Sport

Confirmãri şi revanşe

Mureşul Deva are de demonstrat, mâine, în meciul cu Chindia Târgovişte, că victoria din runda inaugurală n-a fost o întâmplare. Cele trei formaţii din Liga a III-a, CFR Simeria, FC Hunedoara şi Jiul Petroşani, sunt obligate să învingă, în meciurile de azi, pentru a se revanşa după semieşecurile din prima etapă.

Examene pe teren propriu

Unica echipă hunedoreană din liga secundă, Mureşul Deva, a debutat perfect în noul sezon, învingând cu 1-0 pe terenul nou promovatei Luceafărul Oradea. Antrenorul Constantin Olariu e conştient că greul abia începe şi că primele teste complicate vor fi meciurile de acasă cu Chindia Târgovişte, sâmbătă, în etapa a doua, şi cu Gloria Bistriţa, pe 3 septembrie, în runda a III-a. „Un joc pe teren propriu este mai dificil decât unul susţinut în deplasare. Acasă trebuie să construieşti, să stai foarte bine în teren, să încerci să marchezi. Va fi mai greu. Vom face tot ce depinde de noi pentru a continua campionatul bine, însă va fi greu. Trebuie să fim foarte atenţi, să nu lăsăm nimic la voia întâmplării”, a spus Olariu.

CFR Simeria joacă tare

Antrenorul echipei CFR Simeria, Marius Opric, spune că echipa sa are doar varianta victoriei în partida de azi, din deplasare, cu Bihorul Beiuş, după ce a scos doar o remiză în runda inaugurală. „Jucăm la victorie în orice meci. Avem de luat o revanşă după întâmplările din retur de la Beiuş, dar dincolo de asta ne trebuie cele trei puncte, pentru că am făcut un pas greşit în prima etapă”, a spus Opric. Misiunea feroviarilor nu va fi simplă, întrucât echipa din Beiuş a câştigat în prima etapă în deplasare, 2-1, cu nou-promovata CS Vladimirescu.

Jiul, gata să „stingă” Flacăra

Jiul Petroşani va juca, azi, de la ora 18:00, pe teren propriu în faţa echipei Flacăra Făget. Meciul e special pentru alb-negrii, întrucât gruparea din Banat i-a „ars” pe petroşăneni la barajul pentru promovare. „Este foarte clar pentru noi că avem doar varianta victoriei. Sper să nu mai repetăm greşelile din partida de la baraj, când am luat nişte goluri ca la copii şi juniori. Contez pe maturitatea unor jucători, chiar dacă mulţi dintre ei au venit pe ultima sută de metri şi nu sunt sută la sută întegraţi în echipă”, a declarat antrenorul Jiului, Daniel Huza.

Adversar cu două tăişuri pentru FC Hunedoara

Alb-albaştrii au, în etapa de azi, cel mai dificil adversar dintre cele trei echipe hunedorene din Liga a III-a. Trupa pregătită de Erik Lincar va juca, în deplasare, cu echipa secundă a clubului FC Timişoara, iar formaţiile satelit sunt de fiecare dată imprevizibile. Dacă „violeţii” vor avea la dispoziţie doar lotul lor de bază, atunci hunedorenii au şanse să scoată un rezultat pozitiv. Însă, în condiţiile în care echipa gazdă va beneficia şi de fotbalişti de la prima echipă, atunci viaţa hunedorenilor se complică. Rezultatul depinde în aceeaşi măsură şi de cât la sută din erorile din prima etapă a reuşit să „repare” în această săptămână antrenorul Erik Lincar. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura