Politica si administratie

Conducerea locală din Gurasada a făcut un pas important în era digitalizării. Cetățenii au la dispoziție platforma City On

Magdalena Șerban

Autoritățile publice din mediul rural se adaptează dinamicii actuale im­ple­men­tând soluții web integrate pentru cetățeni. Astfel, se pot achita taxele si impozitele direct pe platforma pri­mă­riei și se pot comunica, ori raporta probleme într-un mod simplu si rapid. La Gurasada, de acum încolo totul e la un click distanță.

Informare în timp real
„Portalul City On facilitează schimbul de informații dintre Primăria Gurasada și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice cât și în cel al persoanelor juridice. Acce­sându-l, puteți să consultați obligațiile privind impozitele și taxele, contractele sau stadiul unor cereri care au fost adre­sate instituției. Periodic sunt adăugate noi funcționalități și module menite sa reducă birocrația și sa ușureze interac­ți­u­nea dintre dumneavoastră și primărie. Multe dintre acestea pot fi accesate chiar și fără a avea cont de utilizator, dar pentru a putea să beneficiați de toate beneficiile, e nevoie să vă faceți un ase­menea cont. De pe telefonul mobil, ta­bletă, laptop etc, din aplicația MAGAZIN PLAY vă puteți instala ROMÂNIA CITY ON. Apoi, accesați butonul ÎNREGIS­TRA­RE și acolo vă veți introduce datele so­licitate. În termen de 4 zile, cererea dum­neavoastră va fi soluționată de către un reprezantant al primăriei. Tre­buie reținut că datele completate tre­bu­ie să fie ale proprietarului bunului/ser­vi­ciu­lui pentru care se dorește a se face plata. După completarea datelor de identificare se selectează ATAȘEAZĂ, iar din calculator sau telefon se va opta pentru o fotografie a actului de iden­ti­tate a solicitantului, prin apăsarea bu­tonului ALEGE FIȘIER. Pasul următor e că după atașare se va bifa opțiunea SUNT DE ACORD CU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE CONFORM TER­MENILOR ȘI CONDIȚIILOR ȘI PO­LITICII DE CONFIDENȚIALITATE și se va selecta butonul TRIMITE CERERE. Prin urmare, după cum se poate ob­serva, nu durează și nu e complicat să deschideți un cont. Însă în cazul în care aveți nevoie de ajutor în accesarea por­talului, puteți lua legătura cu re­pre­zen­tantul primăriei, care se ocupă de plat­formă, adică Oana Patricia Cărmăzan, la telefon 0254 648 341”, a transmis primarul din Gurasada, Silviu Nan (foto). Edilul a mai precizat că noua facilitate spe­ră să vină în întâmpinarea celor pen­tru care navigarea pe Internet a devenit o rutină atât de necesară. Nu doar că se scutește timp, ci totul se rezolvă rapid, comod și fără stat pe la ghișee.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura