Politica si administratie

Conducere nouă la Consiliul Reprezentanţilor UDMR Hunedoara

Sorina Popa
 
Udemeriştii nu stau degeaba, asta şi pentru că, europarlamentarul Laszlo Tokes şi-a înfiinţat un partid nou, care poate aduce mari probleme maghiarilor din România. De asemenea, udemeriştii hunedoreni se gândesc şi la viitoarele alegeri, din 2012.
„Alegerile sunt cea mai mare provocare din ultimii ani pentru UDMR, inclusiv la nivelul organizaţiei noastre din judeţul Hunedoara. Aici, trebuie să recâştigăm reprezentarea în administraţiile locale, în special în cele din Valea Jiului. Astfel, vom asigura continuitatea reprezentării politice a comunităţii maghiare din judeţul Hunedoara”, a afirmat  preşedintele UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler.
Calendarul alegerilor interne
Astfel, în judeţ, UDMR va declanşa, luna viitoare, alegerile interne, primele la Petroşani, pe 15 octombrie, iar ultimele la Deva, în ianuarie 2012.
Pe de altă parte, în acest weekend, Consiliul Reprezentanţilor Judeţeni (CRJ) al UDMR Hunedoara şi-a desemnat noua conducere. Lorincz Szell (foto) a fost ales în funcţia de preşedinte al CRJ al UDMR Hunedoara, iar posturile de vicepreşedinţi ai acestui for au fost câştigate de Ferenczi István, Csaba Balogh, Dávid Benedekfi şi Aranka Babos. La propunerea europarlamentarului Iuliu Winkler, CRJ l-a ales pe Grigorie Burjan în noua funcţie de vicepreşedinte politic. CRJ Hunedoara a întocmit şi a aprobat calendarul alegerilor în cadrul organizaţiilor locale din judeţ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.