Conducere nouă la Complexul Energetic Hunedoara

1 noiembrie 2016 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

melczer-nica-660x330

În urma expirării mandatului fostului director general al CEH, Cosmin Chiuzan, la cârma companiei a fot numită o nouă conducere. Michael Melczer este noul director general al complexului, iar fostul preşedinte al Sindicatului „Muntele”, Petre Nica, a fost numit director general adjunct. Alături de el se mai află şi  ing. jr. Horea Aurel Alexandru Giurgiu, tot în calitate de director general adjunct. În prezenţa administratorului special al CEH, Nicolae Bogdan Codruţ Stănescu, noua conducere a fost prezentată directorilor sucursalelor şi reprezentanţilor sindicatelor.

„Pe cei nominalizaţi la conducerea companiei îi recomandă o bogată experienţă profesională, competenţele dobândite fiind cele care au stat la baza însărcinării lor cu misiunea de a se implica  în realizarea proiectului de salvare a părţii viabile din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiază de susţinere şi încredere atât din partea administratorilor judiciar şi special ai societăţii, cât şi din partea Ministerului Energiei”, se arată într-un comunicat venit din partea companiei.
Unul dintre noii directori generali adjuncţi, Petre Nica, se află şi pe listele de candidaţi pentru Senat (prima poziţie) ai filialei hunedorene a PMP. Întrebat la ce va renunţa, politică sau administraţie, Nica a evitat să dea un răspuns tranşant, dar, în noua calitate, el a precizat că va urmări  finalizarea demersurilor pentru acordarea ajutoarelor de stat în minerit şi energie. Apoi, printr-o reorganizare internă, se va trece la separarea celor două entităţi din cadrul companiei – extracţia de cărbune şi producţia de energie electrică.
Întrebat şi senatorul Haralambie Vochiţoiu, liderul hunedorean al PMP, despre numirea intempestivă a lui Petre Nica în staff-ul CEH, acesta a spus că se bucură că profesionalismul unor oameni este apreciat şi că Petre Nica, în calitatea sa de fost sindicalist, va milita pentru menţinerea unor locuri de muncă şi că va oferi căldura, atât de clamată în ultima perioadă de timp,  locuitorilor Văii Jiului. (D. Corpade)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Neutru spune:

    Ne intoarcem la anii ’50 ? Ce functii de conducere a mai avut “tov” Nica ? Nici nu e de mirare ca CEH merge asa de bine : daca punem sef oameni fara experienta si anvergura, o sa se “redreseze” CEH cand o face plopul mere si rachita …micsunele ! Uluitoare promovare a unui necalificat in management !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 2.11.2016

Ovidiu Marius Iuga,  din municipiul Hunedoara Pentru că a fost arestat preventiv, fiind acuzat de oamenii legii că a practicat...

Bulina albă, 2.11.2016

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad Pentru că a finalizat o investiţie extrem de importantă pentru localitate, Piaţa Agroalimentară Brad, unde...

Viteza l-a băgat în spital

Un accident rutier grav s-a petrecut luni noaptea în zona localităţii Zeicani, un tânăr de 21 de ani din comuna...

Închide