Condamnat şi bun de plată

Tânărul fugit din carantină pentru a se răzbuna pe fosta lui iubită şi noul ei prieten trebuie să achite daune morale şi materiale substanţiale. Hotărârea a fost luată de magistraţii Judecătoriei Petroşani într-un nou dosar disjuns din primul, în care Rareş Voina fusese condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, pentru loviri şi alte violenţe.
Astfel, judecătorii l-au obligat să-i plătească fostei sale iubite 1.300 lei, despăgubiri ma­teriale şi 4.000 lei, despăgubiri morale. Tâ­nă­rul mai are de achitat daune şi noului iubit al tinerei, respectiv 5480,59 lei, despăgubiri materiale şi 12.000 lei despăgubiri morale. La aceste sume se mai adaugă peste 4000 de lei cheltuielile de judecată făcute de cele două victime.
Rareş Voina (24 de ani) în vara anului trecut, în jurul orei 04.00, după ce a fugit din ca­ran­tina instituţionalizată din cadrul Hotelului Pe­troşani, fiind înarmat cu două cuţite, o brichetă şi 2 piroane lungi de 20 cm dar şi o sticlă de spirt sanitar cu dopul tăiat, în care era in­tro­dusă o cârpă, a forţat uşa de acces a locuinţei fostei concubine. Orbit de gelozie şi încurajat de o doză de droguri, tânărul l-a lovit în repetat pe noul prieten al fetei cu cele două piroane, în timp ce acesta se afla întins în pat. După co­miterea faptei a fugit şi a fost reperat într-o zonă mărginaşă a Petroşaniului. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare