Condamnat pentru că şi-a atacat rivalul în dragoste

Un tânăr din Petroşani, care a fugit din carantină, pentru a-i da o lecţie fostei sale iubite, a fost găsit vinovat şi condamnat.
Voina Rareş l-a atacat pe noul iubit al ti­nerei cu o şurubelniţă. Judecătoria Petro­şani l-a condamnat la 6 luni închisoare, pen­tru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. O altă condamnare de 8 luni în­chisoare a fost dictată pentru violare de domiciliu. Nu va ajunge la închisoare, dat fiind faptul că magistraţii au dispus sus­pendarea executării sub supraveghere.
Potrivit anchetatorilor, Voina Rareş (24 de ani) a fugit din carantina instituţionalizată pentru a-şi pedepsi fosta iubită şi pe concubinul ei. Revenise acasă dintr-o zonă de risc de infectare cu noul virus şi avea obligaţia asumată în scris să rămână în izolare timp de 14 zile. N-a respectat-o şi a fost prins pe o stradă din Petroşani, astfel că a fost dus într-un centru de carantină insti­tuţionalizată situat într-un hotel. A fugit din hotel şi s-a dus direct la locuinţa fostei sale iubite, a dat buzna în interior şi l-a atacat cu o şurubelniţă pe actualul prieten al tinerei. Bărbatul a fost rănit la cap şi a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ata­catorul a dispărut imediat şi a fost prins de jandarmi şi poliţişti după ce încercase să treacă Râul Jiu. Cu poliţiştii şi jandarmii pe urmele sale, tânărul a rămas blocat în râul învolburat din cauza ploilor şi a avut nevoie de ajutorul unui jandarm pentru a ajunge la mal. Soluţia Judecătoriei Petroşani nu este definitivă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare