Condamnat cu suspendare, după ce a lovit cu pumnul în faţă un poliţist

Judecătoriei Hunedoara l-a condamnat pe Csaba Istefan, de 21 de ani, la nouă luni de închisoare, cu suspendare, după ce a lovit cu pumnul în faţă un poliţist. Tânărul, cu patru clase, cu antecedente penale, fără loc de muncă şi cu un copil minor în întreţinere, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de ultraj.
Fapta s-a întâmplat într-o seară, în jurul orelor 23,15, de la sfârşitul lunii iunie a.c. Istefan Csaba a lovit cu pumnul în zona feţei un agent şef adjunct de poliţie, de la Poliţia Oraşului Călan în timp ce acesta îşi exercita atribuţiile de serviciu, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale, se arată în dosarul penal.
Mai exact, în seara zilei de 27 iunie, în urma sesizării la telefonice 112 că în faţa blocului nr. 2 din Călan, mai multe persoane ascultă muzică la o intensitate ridicată, tul­burând astfel liniştea publică, s-au deplasat la faţa locului doi poliţişti de la poliţia naţio­nală şi doi poliţişti locali. La vederea poliţiş­tilor, Istefan Csaba a început să-I injure, şi atunci când i s-a cerut actul de identitate a plecat de la faţa locului, ocolind blocul. Cum între timp, la faţa locului s-au adunat mai multe zeci de persoane, locatari ai blocurilor din apropiere alertate de strigătele incul­pa­tului, care s-au solidarizat cu Csaba, hui­duind şi vociferând împotriva organelor de ordine publică, agentul adjunct şef de poliţie scos telefonul mobil cu intenţia de a solicita întăriri. Profitând de neatenţia acestuia, Istefan Csaba s-a apropiat de el şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul în partea stângă a feţei. În urma loviturii primite poliţistul s-a deze­chilibrat şi a căzut la pământ, iar Istefan Csaba a fugit de acolo, fără ca ceilalţi poliţişti să reuşească să-l mai prindă. El a fost prins ulterior, s-a întocmiot dosar penal şi a fost trimis în judecată. (M. Crivăţ)

One thought on “Condamnat cu suspendare, după ce a lovit cu pumnul în faţă un poliţist

  • 5 octombrie 2020 la 10:50
    Permalink

    De ce cu suspendare?!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare