Concursul regional „Cupa Decebal”

13 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

În perioada 10-12 mai a.c., Palatul Copiilor Deva a organizat Concursul Regional de Creaţie Tehnică şi Radiogoniometrie dotat cu „Cupa Decebal”. Competiţia a avut două secţiuni:
Simpozionul – concurs regional de creaţie tehnică „Creativ TS”, desfăşurat în data de 11 mai 2019, la care au participat cu lucrări elevi şi profesori. Secţiunile simpozionului au fost următoarele: electronică, automatizări, radioamatorism, robotică, fizică aplicată, lucrări sau proiecte tehnice, materiale metodice.
Potrivit profesoarei Amalia Cucu, coordonatoarea proiectului, la concursul de la Deva au participat concurenţi din şcoli, licee, palate şi cluburi ale copiilor, cluburi sportive, din 18 judeţe: Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Timiş şi Bucureşti. Cei mai buni concurenţi au fost premiaţi, obţinând locurile I, II, III sau menţiuni. (M.Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Futsal. Meci retur în barajul pentru turneul final

Astăzi, 13 mai, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor din Deva se desfăşoară meciul retur al barajului pentru accederea...

Cupa Crisius la karate

Peste 400 de karateka s-au întrecut la finalul săptămânii trecute, la cea de a 40-a ediţie a Concursului Internaţional interdisciplinar...

Cinci tineri boxeri hunedoreni, campioni naţionali

Boxerii de la CS Hunedoara şi de la CS Dacia Orăştie au participat cu succes la Campionatul Naţional de Cadeţi,...

Închide