Concluzii

1. Ce era să facă Crin Antonescu, să sară de gâtul PDL, după ce a declarat că nu va participa la un guvern-marionetă? Dacă ar fi făcut-o, ce gândeau ceilalţi 50 la sută dintre românii care au mers la vot, cei care nu l-au ales pe Traian Băsescu şi prin urmare, sunt „ciuruiţi”? Antonescu este făcut refractar, că n-a ieşit din campanie etc. Dar dacă mergea la guvernare? 
2. Emil Boc, premier. Aici nu mai este nimic de adăugat.
3. Ce sunt mogulii? Unii m-au întrebat, alţii mi-au explicat. Iată definiţia din DEX: MOGÚL, -Ă, moguli, -e, s.m. Îi f., adj. 1. S.m. Îi f. Persoană care făcea parte din dinastia mongolă care a cucerit India. 2. Adj. Referitor la mogul (l), de mogul (1). 3. S.m. Fig. Persoană foarte importantă cu puteri discreţionare. – Din engl. Mogul.
4. Românii. 44 la sută nu s-au dus la vot. Cred că la viitoarele alegeri mă voi număra printre ei. 56 la sută au votat. 50,5 la sută cu Băsescu, 49,5 la sută împotriva lui. Nu contează. „Românii au vrut…românii şi-au spus cuvântul… românii cer un guvern aşa şi pe dincolo…”. Cui să-i explici că e o eroare? Celor care nu pricep? Celor care vor cu tot dinadinsul să se lase prostiţi cum că democraţia înseamnă unanimităţi zdrobitoare de „români”, care au un singur ideal – iubirea de conducător?
5. PDL nu o vrea pe Udrea. Nu mă interesează.
6. Ieri-dimineaţă pe TVR 3 era un documentar realizat cred de TVR Timişoara, într-un sat de lângă Hunedoara. Era cu oameni în vârstă, bolnavi. Unii nu aveau curent. Fusese tăiat de către cei de la cariera de piatră. Carieră care îi aparţine lui Adriean Videanu. Unui dintre ţărani spunea cam aşa (citez din memorie): „…toate Marmosimurile din ţară îs a lu’ Videanu…”. A se vedea punctul 3).
7. În definitiv, dacă ţin cu Antonescu, nu se echilibrează situaţia? Ar fi îngrozitor de periculos şi de plictisitor ca toţi să ţină cu Băsescu.
8. Mulţumesc românilor care mi-au citit şi comentat editorialele politice.
9. Ştiu cu guvernul şi miniştrii vor ocupa timpul dumneavoastră în zilele următoare. În ceea ce mă priveşte, de luni voi aborda alte teme, în afara celor politice. Oricum, românii îl susţin pe Emil Boc şi nu vreau să rămân singurul Gică-contra.
10. Acum vreo 20 de ani, speram să cadă odiosul…

3 comentarii la „Concluzii

 • 18 decembrie 2009 la 9:01
  Permalink

  Ai cam obosit domnu…Argumentele sunt din ce in ce mai subtiri (deja ai trecut la inventii) Eu as zice sa scrii despre retete de prajituri, sa nu te mai chinui sa ne lamuresti ce prosti au fost cei care au votat cu tiranul Basescu si ce destept ai fost d-ta care ai votat cum ti s-a spus de la ziar. Consoleaza-te ca ai fost printre cei 20 % ai lui Crin si nu te mai flagela atat ca esti penibil.De obicei ai scris si cate un articol mai inteligent (cele de calatorie)dar acum cred ca astepti Prima de Craciun de la Primul Carmaci al judetului… Apropo… oare Primul Carmaci a fost ales cu 100% sau a avut si voturi impotriva? Sau la el nu sunt valabile comentariile malitioase?

 • 18 decembrie 2009 la 10:22
  Permalink

  un liberal de dreapta nu ca tine de stanga dar cel mai bine de centru si fost socialist actual popular fost transportator actual dictator
  ha ha ha

 • 20 decembrie 2009 la 21:02
  Permalink

  SALVATI MOCANITA HUNEDOARA!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.