Concluzii în urma auditului de la Sanatoriul Geoagiu

Sorina Popa02-sanatoriul-geoagiu-9

Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a comandat un audit şi la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu, după ce preşedintele Laurenţiu Nistor a găsit mai multe nereguli, în urmă cu două luni.
Directorul sanatoriului, Dorel Bretean, a demisionat după scandalul de aici. Sorin Vasilescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, cel care a coordonat auditul la Sanatoriul din Geoagiu, a declarat că problemele constatate acolo sunt pe achiziţii. „Planul de achiziţii nu a fost aprobat de Consiliul de administraţie. În fiecare an, veneau tot timpul cu suplimentări la acest plan. E adevărat că pot apărea situaţii neprevăzute, dar în mare, planul trebuie respectat. De exemplu, într-un an au comandat 100 de tonere. Deci, la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu achiziţiile s-au făcut fără ca ele să fie aprobate de consiliul de administraţie, aşa cum este legal”, a declarat Sorin Vasilescu, vicepreşedinte al CJ Hunedoara. Concluzia auditului este că activitatea de achiziţii a fost prost făcută. Auditul respectiv a verificat activitatea unităţii medicale din ultimii trei ani.

2 comentarii la „Concluzii în urma auditului de la Sanatoriul Geoagiu

 • 5 octombrie 2016 la 7:57
  Permalink

  Au bagat ceva firfilici, la buzunar!

 • 5 octombrie 2016 la 8:30
  Permalink

  Si care este concluzia de fapt?
  Atat s-a gasit? Ca a cumparat 100 de tonere intr-un an? Cate imprimante sunt in acel sanatoriu, ca sa facem o analiza corecta.
  Vasilescu este auditor?
  Asta-i stire de umplutura…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare