Concertul „Folk de Colecţie” la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

12 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri

Trei cantautori celebri, care au scris alfabetul muzicii folk, vin la Deva cu concertul „Folk de Colecţie” – marţi, 2 aprilie 2019, la ora 19:00, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”.
Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu invită publicul devean „La un ceai”, într-o „Noapte fără anotimp”, să-i ofere o „Floare de colţ“. „Şi de-ar fi”, la un „Ceas fără timp”, „Între om şi cer”, „Oameni de zăpadă” cu „Suflet fără chei” vor aştepta „Antiprimăvara”.
Biletele pentru concert sunt puse în vânzare la preţuri de 50 de lei şi 70 de lei (în funcţie de locul ocupat în sala de spectacol) şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 10:00 şi 16:00 sau de pe www.entertix.ro. Informaţii suplimentare şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon 0721.055.037.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biblioteca judeţeană lansează un proiect dedicat copiilor

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva dă startul înscrierilor la atelierele din Proiectul Ora să ŞTIM, care aduce mai aproape de...

Studenţi în practică la Biroul pentru Imigrări al judeţului

Nu mai puţin de 34 de studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ sunt pregătiţi de specialiştii Inspectoratului General...

Minor rănit în urma unui accident provocat de un şofer grăbit

Accidentul rutier cu două victime a avut loc pe raza municipiului Deva, în noaptea de luni spre marţi, iar vinovat...

Închide