Concert live în Parcul ”Cetate” – în fiecare duminică, piese care au făcut istorie

25 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Trupa ”Old Band” vă invită, în fiecare duminică, de la ora 18:00, în Parcul ”Cetate” din Deva, la o călătorie în timp, prin muzica anilor ‘60 – ’90.

Melodiile care au fascinat o lume întreagă pot fi ascultate, timp de trei ore, într-un concert live, de către toţi cei care îşi petrec serile de duminică în zona filigoriei din parcul central al oraşului.
Proiectul ”Old Band” (sau ”Trupa Veche”) se află la a şaptea ediţie. Concertele din inima parcului readuc în prim-plan piesele care au făcut istorie. În plus, spun o poveste – povestea a milioane de oameni care au crescut cu melodiile unor mari artişti!
Aşa că, în fiecare duminică, până la 1 noiembrie, ”Old Band” vă aşteaptă în parc, în actuala componenţă: Ioan Lupea (liderul formaţiei) – chitară şi voce; Mihai Bari – orgă şi acordeon; Alexandru Bari – tobe şi voce; Eugen Birtok – trompetă şi Rudolf Plasser – chitară. (M.V.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În ultimii trei ani, în Geoagiu s-au investit peste două milioane de euro

În multe localităţi din ţară lucrurile au rămas pe loc. Unii primari au ales să nu-şi facă viaţa grea, implicându-se...

Comunicat de presă al deputatului Laurenţiu Nistor

Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul media referitoare la demersurile primarului Devei, Florin Oancea, pentru ”buna funcţionare” a Termocentralei...

Biciclist spulberat de un inconştient

Un biciclist a fost rănit grav după ce un autoturism l-a lovit în plin, într-o intersecţie din municipiul Hunedoara.

Închide