FlashPolitica si administratie

05 psdCu doar 10 zile înaintea campaniei electorale, liberalii hunedoreni dovedesc că nu au învăţat nimic din alegerile locale. Cu un anume Florin Roman pe post de preşedinte, un lider paraşutat de la Alba Iulia, tras de sfori de gruparea condusă de Carmen Hărău, PNL Hunedoara a dat impresia că s-a scremut să nască lista pentru alegerile parlamentare. O listă care confirmă faptul că PNL Hunedoara a ajuns o unealtă în mâna unui deputat care deţine cheia succesului în politica liberală: puterea financiară.
În rest, gargara politică servită de Florin Roman pe post de ideologie de partid nu face altceva decât să umple de ridicol un partid care, după 12 ani de domnie în judeţul Hunedoara, a lăsat în urmă sărăcie şi obedienţă faţă de grupurile de interese care au roit în jurul fostului preşedinte al PNL.
În privinţa temelor de campanie lansate în spaţiul public de liberali, acestea s-au dovedit a fi croite pe principiul să prostim electoratul şi să aruncăm în curtea noii conduceri a judeţului toate nerealizările celor 12 ani de mandat PNL.
Acest lucru dovedeşte că Florin Roman este incapabil să înţeleagă şi să-şi asume că acest judeţ a fost prost condus, că fostul preşedinte este cercetat penal pentru corupţie şi că rezultatul a 12 ani de liberalism au însemnat un dezastru pentru judeţ.

O listă cu PDL-işti şi PSD-işti
Dacă priveşti cu atenţie lista PNL Hunedoara pentru alegerile parlamentare, nu există nici o urmă de îndoială că acest partid n-a produs, în ultimii ani, nici o personalitate politică. Numai aşa poate fi explicată prezenţa în primele patru poziţii a unor „liberali” care până de curând activau în alte partide: Carmen Hărău (PSD), Adrian David (UNPR), Dorin Gligor (PDL), Lucian Heiuş (PDL) şi, nu în ultimul rând, Oana Frânc (PSD).
Fiecare candidat a reuşit să se facă cunoscut hunedorenilor prin dublu limbaj, impostură şi incompetenţă.
CARMEN HĂRĂU – A plecat din PSD şi imediat a devenit unul din principalii conducători ai PNL. După ce a ajuns deputat de Hunedoara, s-a făcut remarcată prin creşterea fulminantă a cifrelor de afaceri ale firmelor familiei Hărău. Nu mai puţin de 40 de milioane de euro, din contracte cu statul, au intrat în puşculiţa firmelor familiei sale. În scurt timp, familia deputatului PNL de Hunedoara reuşeşte să agonisească suficient încât să poată construi un hotel şi un restaurant în apropierea Castelului Corvinilor. Îmbogăţirea rapidă i-a atras criticile oamenilor simpli, mai ales că în municipiul Hunedoara sărăcia este literă de lege. În campania de acum patru ani, deputatul Carmen Hărău a promis electoratului 2.000 de locuri de muncă şi legi speciale pentru municipiul Hunedoara. Nici una dintre promisiuni nu a fost onorată.
ADRIAN DAVID – Devenit preşedintele Consiliului Judeţean „la apelul bocancilor“, Adrian David candidează în Valea Jiului pentru un post de senator. O zonă în care Alin Simota, un alt mare liberal, febleţea lui Mircea Moloţ, s-a impus aplicând legea pumnului. Astăzi, Alin Simota, fost consilier judeţean PNL, fost preşedinte al organizaţiei municipale PNL Petroşani, este în procedură de extrădare din Emiratele Arabe, fugit fiind din ţară după o condamnare la doi ani de închisoare cu executare. În scurta sa trecere prin Consiliul Judeţean Hunedoara, Adrian David a reuşit să se facă remarcat prin lucrările dezastruoase de pe drumurile către Sarmizegetusa Regia, Mănăstirea Prislop şi managementul catastrofal de la Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara, prin preşedintele TNL de la acea vreme. (Va urma)
Biroul de presă al PSD Hunedoara

32 de comentarii la „COMUNICAT DE PRESĂ: Florin Roman, un preşedinte de import, transformat în marionetă

• Felicitări PSD!! Și-au bătut joc de județ 12 ani, ajunge!! A sosit timpul sa se si facă ceva in județ!

• O adunătură de reziduri ale societății !
    PeNaL-iști, hoți și mincinoși la pușcărie cu voi !

• Toți nemernicii și incompetenții au ajuns mari „vedete” în PNL și uite așa s-a distrus un județ! Mai au și tupeu să iasă cu asemenea specimene în fața oamenilor, după ce și-au bagat în buzunare tot ce s-a putut în județ, acum vor să bage și mai mult…Rușine să le fie!

• Incearca sa mai prosteasca si ei pe cine pot si sa fure cat mai au ocazia…

• Acum cand barca li se scufunda incearca sa mai traga si ei o gura de aer, dar nu mai au de unde !

• Numa’ incet ca pusca serverul de la atatea limbi in caca la psd. Organizat. Pe rand. Si cu lamaie! Cine urmeaza la lins buca?

• Au aparut postacii de la psd…adica vindeti rahat si il vindeti ieftin

• Campanie mizerabila marca PSD!!! 26 de ani, a-ți condus România!!!! Rezultatul este ceea ce trăim azi!!!!

• PESEDEUL a condus tara asta 26 de ani si uite unde am ajuns.Nu mai vorbiti de altii ca sunteti cei mai rai dintre cei mai rai.In frunte cu Nistor!
    Rusine PSD!!!

• Magarilor PSD isti!!! CEH ul e in faliment!!! Oamenii ramân fără servici in prag de iarna!!! Si mai aveți curaj, sa vorbiți de alții!!! Asa sa va ajute Dumnezeu!!!

• Dupa ce au nenorocit tara , astia m-ai au curaj sa scoata comunicate de presa ?

• Dezinformare infectă tipică ciumei roşii. Fairplay nu există în conceptul PCR, doar minciună, ură, plagiat şi dispreţ. Altceva nu meriţi decât „să crăpi Victor Ponta”.

• Părtași la sărăcia țării sunteti psd istilor!!!! Lichele ! Iliescu, Geoană-Vanghelie , nastase, ponta!!! Si agramatul vostru local, Nistor!!!

• Off-topic: Multa manipulare din cate vad eu aici…
    On-topic: Decat Nistor cu scoala lui de tractorist, mai bine sa ne guverneze manelistii.
    A-ti distrus tara asta mintind si manipuland oameni, oameni simplii si modesti, dar o sa vi se infunde cat de curand pentru ca oamenii se desteapta!

• Praf in ochii cetățeanului!!! Va e frica, PSD!!! Nistor= agramat comunist, mincinos! Barb= nulitate!!!

• Aoleuuuu
    Maine poimaine ne trezim cu Nistorel pictat si in vreo biserica din Deva…….

• Ca sa nu existe vreun dubiu vis-a-vis de realitate. La momentul de fata, in Consiliul Judetean se dac mari presiuni asupra angajatilor. Sa nu mai vorbim de cumetriile care devin normalitate (exemplu e fata vicelui Bobora care lucra la CJ pe vreo 3000 de lei. Rezolva tata! Ca doar e la moda in partidul ciumatilor rosii!) Toata lumea sta pres la Nistor care ii santajeaza cu carnetul de partid. Presiuni. Mafia pesedista a cumparat tot. Asta e tara pe care o dorim?! Pacat.

• Asta ca sa nu murim prosti. Sa stie lumea cine e agramatul de la botu’ calului soimusean!

• Dna Hărău este adevărat că primăria Hunedoara a luat 5 milioane împrumut ca să vă plătească solicitarea de a vă plăti penalități de întârziere.Deci împrumut plătit de Hunedoara mea?De hunedorenii tai?
    Cata buna credință! câtă preocupare pentru oamenii orașului…

• 187.000 DE EURO AM CASTIGAT LEGAL SI MORAL DE LA STAT INTR-UN AN! DIN BANII ASTIA PLATESC POSTACII SA ATACE PSD-UL.

• Unde-i coloana vertebrală a vechilor PNL-iști?
    A fost binecunoscut faptul că țara s-a ridicat cu ajutorul patrioților – mai știți care-i sensul acestui cuvînt???

• Ati distrus judetul bai penelisti incompetenti si acuma veniti sa dati vina pe altii si sa sariti de *** in sus, sa va fie rusine, atat membrilor de partid, postacilor, pupincuristilor, atat si sefului vostru din import. Adunatura de gloabe ce sunteti. Voi nu aveti nici un interes, decat sa privti spre viitorul vostru, cum e si mesajul vostru de campanie. !

• Mi-e mi-ar fi rusine sa ma pun pe afis alaturi de un penal, un om condamnat pentru fapte de coruptie in mandatul lui de primar. Unde este codul vostru deontologic de partid ? Nu ati fost in stare sa scoateti in 20 de ani sa scoatei un politician al vostru, nu din import !

• Nu mai zic ca nu ati fost in stare sa va faceti un program de guvernare, ati importat si programu de la bietul ciolos! Vai mama voastra, sunteti de rasu curcii.

• Roman…un pedelist local din Alba are tupeu sa vina sa arunce cu minciuni la noi in judet! Mars ma!

• Eu daca as fi penelist, sincer sa va spun, mi-ar fi rusine sa ii spun cuiva ! O mizerie de partid.

• Guzman EL Pescaro, apropo de codul deontologic:
    DRAGNEA=PSD=PENAL!!!UITA-SI???!! E DITAMAI PRESEDINTELE VOSTRU!!
    PONTA=PSD=URMARIT PENAL IN „N” DOSARE, FRATILORRR!!!

• toate javrele din pdl au trecut in pnl .. aia care au taiat salarii si pensii,au inchis spitale….romanii nu uita asta.
    forza psd