Comunicat de presă al PSD Hunedoara: „Doamna Hărău, nu aveţi voie să vă jucaţi politic cu viaţa oamenilor din Valea Jiului!”

5 noiembrie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Protestul minerilor de la Paroşeni şi Uricani a pornit de la încetarea efectelor OUG nr. 36/2013, ordonanţa ce nu a mai putut fi prelungită în lipsa unui ministru la Energie. Cine a generat acest blocaj? Preşedintele liberal Klaus Iohannis, care a refuzat să numească alt ministru din luna august. Desigur, nu i-a păsat lui de oameni.
Ca să se caţăre în scop electoral pe necazul minerilor şi ca să acopere faptul că tocmai candidatul partidului său, Klaus Iohannis, a generat acest blocaj pentru mineri, senatorul Eleonora Carmen Hărău a depus repede un proiect de lege. Un proiect de lege care a însemnat copy-paste după textul ordonanţei deja expirate, cu foarte multe greşeli, fără o situaţie la zi şi cu termene de aplicare incoerente. O ruşine de proiect, doamnă Hărău!
În această situaţie, parlamentarii PSD Hunedoara au depus luni, 4 noiembrie, la Parlament, în procedură de urgenţă, o propunere legislativă care să rezolve cu-adevărat problema minerilor. Proiectul aduce îmbunătăţiri, se prelungeşte termenul de aplicare cu cinci ani şi este de actualitate, fiind gândit împreună cu liderii sindicatelor. Acest proiect rezolvă toate problemele minerilor din Vale, inclusiv ale celor de la Mina Lonea.
Hunedorenii ştiu prea bine că liberalii mai vechi şi mai noi sunt cei care au închis minele, au disponibilizat mii de oameni, ei sunt groparii Combinatului Siderurgic Hunedoara. Şi acum aveţi tupeul să vă căţăraţi pe necazul oamenilor, doamnă senator Eleonora Carmen Hărău!
Este regretabil faptul că PNL a folosit necazurile minerilor şi problemele cu care aceştia se confruntă pentru a le transforma în capital politic. Nu avem voie să ne jucăm politic cu viaţa oamenilor din Valea Jiului!
Biroul de presă al Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Minciuni spune:

    Hai pa!
    Sper sa dispareti definitiv de pe scena politica!
    Mincinosi si hoti ordinari care ati urmarit doar interese proprii!

  2. Sergiu spune:

    Foarte corect. Doar psd-ul are voie sa se joace cu viata oamenilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finante 3

„Povestea apei“, expoziţie a şcolarilor clubului din Petrila

O serie de lucrări realizate de elevii din Petrila, în urma unei colaborări a Apa Serv Valea Jiului cu Clubul...

Anunt Finante 2

Închide