Comunicat de presă al preşedintelui PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu. Guvernul PNL repară găurile din bugetele locale, cauzate de incompetenţa PSD

Am luat act, cu stupoare, de poziţia absolut penibilă a preşedintelui în retragere a PSD Hune­doara, domnul Laurenţiu Nistor, referitor la sumele alocate primăriilor din judeţul Hunedoara, prin HG 1044/4.12.2020, pentru plata drepturilor asis­ten­ţilor personali ai persoanelor cu handicap grav şi a indemnizaţiilor lunare ale persoanelor cu handicap grav.
Cu toate că încă preşedintele PSD Hunedoara în­şiră sumele alocate şi încearcă o palidă acuzaţie de politizare a acestora, se cuvine să facem urmă­toa­rele precizări, pentru corecta informare a opiniei publice:
PSD este cel care a văduvit bugetele locale de sume consistente, aprobând în ultimii ani acte nor­mative care au lăsat tot mai mulţi bani de plătit din bugetele primăriilor, ajungând anul acesta ca jumă­tate din sumă să fie suportată direct de autorităţile locale.
Ceea ce se face că nu vede PSD şi Laurenţiu Nistor este faptul că Guvernul, prin HG 1044/2020 eliberează bugetele locale de această povară, alocând sumele echivalente pentru plata indem­ni­za­ţiilor pentru două luni calendaristice. Orice acu­zaţie de criteriu de partid este puerilă şi neavenită deoarece primăriilor le-au fost solicitate sumele exacte pe care le au în plată spre beneficiari şi au fost alocate întocmai. Aşadar, singurul criteriu luat în calcul de Guvern este acela al nevoilor locale şi al sumelor pe care le au în plată.
Îi solicităm preşedintelui PSD Hunedoara să nu mai dezinformeze opinia publică şi să nu arunce cu noroi tocmai în cei care au reparat găurile provocate de colegii dumnealui. Totodată, aşteptăm cu mare interes un bilanţ al activităţii Consiliului Judeţean Hunedoara, al cărui preşedinte este domnul Nistor, din 23 octombrie 2020. Vrem să vedem cum a venit CJ Hunedoara în sprijinul primăriilor, cum a acţionat pentru diminuarea efectelor pandemiei şi ce plan de acţiune are pentru următoarea perioadă.

Vetuţa Stănescu, preşedintele PNL Hunedoara

2 comentarii la „Comunicat de presă al preşedintelui PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu. Guvernul PNL repară găurile din bugetele locale, cauzate de incompetenţa PSD

  • 17 decembrie 2020 la 6:38
    Permalink

    Doamna ,esti penibila după cum abordezi acum poziția presedintelui CJ , uitati_va la voi cate prostii face-ti și cate a-ti facut in timpul cat PNL era la conducerea CJ. Acum hai sa criticăm pe președintele CJ că da bine ca imagine pentru mine. A-ti fost doamna la conducerea CJ , nu v-ati remarcat cu nimic.

  • 17 decembrie 2020 la 7:54
    Permalink

    Serafin, penibil esti tu. Articolul este un drept la replica la aberatiile unui presedinte de partid. Partid care a distrus viitorul tarii. Partid care este urmasul pcr, fsn, pdsr, etc. Au trecut mai bine de treizeci de ani de la revolutie iar actualii paraziti din conducerea tarii au mai multe privilegii decat activistii de pe vremea comunismului.Majoritatea privilegiilor au fost introduse de trantorii psd-isti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare