<

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor: Veşti bune pentru hunedoreni: bani pentru reabilitarea unui important drum din judeţ

23 septembrie 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Drumul Naţional 7A spre Obârşia Lotrului, respectiv km 86 + 650 – km 105 + 520, care face legătura între oraşele Petroşani, judeţul Hunedoara şi Brezoi, judeţul Vâlcea, a primit o finanţare de 2.000.000 lei şi va beneficia de o serie de lucrări de modernizare.
Acest drum s-a aflat ani buni în administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, după ce ministrul Transporturilor de la acea vreme, respectiv Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL, a decis schimbarea administratorului, prin trecerea lui de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara la DRDP Craiova.
În perioada ce a urmat schimbării administratorului, pe DN 7 A nu s-a mai realizat nici un fel de investiţie, el având nevoie de o serie de reparaţii capitale. În urma interpelării pe care am adresat-o Ministerului Transporturilor, DN7 A s-a întors în administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara şi au fost alocaţi şi banii necesari reparaţiilor.
Am realizat aceste demersuri în urma solicitărilor pe care le-am primit din judeţ şi conştient fiind de importanţa acestuia pentru hunedoreni.
Astfel, în acest moment, DN7 A, sectorul din judeţul Hunedoara până în dreptul localităţii Maleia, din judeţul Vâlcea, va intra în reparaţii constând în: covoare asfaltice, curăţare şi desfundare şanţuri, decolmatare podeţe, parapet metalic, parapet din beton, refacere corp drum, semnalizare verticală. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 2.003.801 lei.
Mereu am spus că nimic nu este imposibil atunci când există voinţă politică şi disponibilitate. Despre realizările lui Ludovic Orban ca ministru al Transporturilor nu are rost să ne chinuim să vorbim, pentru că bilanţul lui este o ruşine pentru mandatul pe care l-a deţinut, iar statutul de lider al Opoziţiei i se potriveşte de minune, pentru că poate doar să critice, fără să vină cu soluţii concrete.
Administraţia social democrată vine cu soluţii concrete la problemele oamenilor, iar pentru judeţul Hunedoara ne străduim să fim cât mai aproape de nevoile hunedorenilor.

Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hunedorean spune:

  Mai crede dracu minciunile voastre,hotilor!

 2. Valea Jiului spune:

  Felicitari ! Doamne Ajuta sa vedem odata modernizat DN 7A (Cheile Jietului) ca ne rupem masinile spre Transalpina sau Voineasa dar si sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca ! Speram ca se va moderniza acest drum , noi cei din Valea Jiului am tot votat cu PSD la toate alegerile din 1990 pana in prezent.

 3. alex spune:

  respect PSD !!!

 4. Pantea Ion spune:

  @Valea Jiului, stai linistit ca tot asa dezastru o sa aveti votand psd. V-ati obisnuit cu foamea-n glanda.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 24.09.2019

Cristian Popa, cetăţean din municipiul Vulcan Pentru că a fost condamnat la nouă ani şi trei luni de închisoare, fiind...

Bulina albă, 24.09.2019

Laurenţiu Nistor, deputat, preşedintele PSD Hunedoara Pentru că prin intervenţia sa personală la premier şi la ministrul Transporturilor, DN 7A...

Gura lumii, 24.09.2019

Vorbesc cârcotaşii că un director de pe la noi, care munceşte la stat, evident, şi-a asigurat bătrâneţile, după ce s-a...

Închide