Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Preocupările ”Guvernului VID”

Românii nu mai au încredere în Guvernul PNL, iar pierderea credibilităţii este în acest moment cea mai mică problemă a acestui Executiv. Astfel, şomajul este în creştere, împrumuturile au depăşit cote istorice, nu există perspective economice, firmele româneşti au fost abandonate, programele pentru agricultura românească uitate.

Toate acestea se întâmplă sub ochii îngăduitori ai unui preşedinte care şi-a dorit ”Guvernul meu”. Şi îl are, pentru că acesta este un Executiv al afacerilor clientelare şi nu unul al tuturor românilor.
În timp ce românii aşteaptă soluţii, PNL-iştii au alte priorităţi – afaceri cu măşti de protecţie şi combinezoane cu UNIFARM, petreceri cu zeci de invitaţi, chefuri la Palatul Victoria.
Aşa se face că, în ”România NORMALĂ” a lui Iohannis şi a PNL-ului, legile nu se respectă, iar preocuparea pentru binele omului de rând este inexistentă.
În ”România NORMALĂ”, alocaţiile copiilor sunt numite pomeni şi PNL contestă la CCR dublarea alocaţiilor. PNL se foloseşte de Curtea Constituţională, pe care vrea să o desfiinţeze, pentru a bloca dublarea alocaţiilor pentru copii. În realitate, suplimentarea alocaţiilor este o măsură de relansare a consumului şi a economiei, aşa cum e şi în Germania, care alocă 300 euro fiecărei familii cu copii.
PNL şi-a dorit puterea, iar acum spune că nu poate. Oare politicienii PNL s-au gândit că este uşor să conduci o ţară? Oamenii nu aşteaptă să le spuneţi că nu se poate, oamenii aşteaptă soluţii.
Liberalii mai au însă preocupări, nu stau chiar degeaba. Toate măsurile luate de PNL în domeniul energiei au dus la îngrăşarea profiturilor corporaţiilor din energie, în dauna facturilor plătite de cetăţeni. PNL a amorsat o bombă socială care va exploda la finalul anului: gazele au fost liberalizate în plină vară când nu e consum, iar energia electrică va fi liberalizată după alegerile parlamentare – preţurile vor creşte masiv la finalul lunii decembrie, după alegeri!
La fel de preocupaţi sunt şi de soarta fermierilor. Guvernul PNL a anunţat că atacă la CCR legea ajutorului pentru fermierii afectaţi de secetă. În paralel însă, pregăteşte ajutor de stat exclusiv pentru trei mari corporaţii străine din asigurări.
Şi am putea continua cu astfel de exemple pentru fiecare domeniu în parte. Aceasta este ”România NORMALĂ” a preşedintelui Iohannis? Oare aceasta este ”România NORMALĂ” a PNL-ului? Nu, oameni buni, acestea sunt doar interesele lor, afacerile lor, combinaţiile lor. Închei cu o concluzie simplă – Guvernul VID este un nume prea bun pentru Executivul PNL!
Deputat Laurenţiu Nistor,
preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Hunedoara

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 25.06.2020

Mircea Leonescu, tânăr din oraşul Petrila Pentru că a fost arestat preventiv în dosarul de falsificare de valută. Acesta este

Bulina albă, 25.06.2020

Sabin Cornoiu, şef Salvamont Gorj şi preşedintele ANSMR Pentru conlucrarea cu colegii hunedoreni în acţiunea de căutare şi salvare a

Gura lumii, 25.06.2020

Prima dragoste nu se uită prea uşor! Aşa s-ar putea traduce încercările unui politician din regiunea cu lămpaşe. Omul încearcă

Închide