<

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. PNL nu măreşte pensiile şi alocaţiile, dar le poartă de grijă pedofililor

6 august 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate

În fiecare zi ni se mai demonstrează o dată că PNL a luat-o razna! Greşelile şi inepţiile pe care le transmite şi le face în această perioadă sunt de neînţeles pentru oricine.
După multele situaţii pe care nu le-a ştiut ges­tiona, după bătaia de joc arătată pensionarilor şi copiilor, prin nemărirea pensiilor şi a alocaţiilor, PNL mai vine cu o acţiune terifiantă: Guvernul a sesizat Curtea Constituţională în privinţa legii care majorează pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor. Actul normativ, adop­tat de Camera Deputaţilor, prevede că violul şi actul sexual cu un minor sunt infracţiuni pentru care prescripţia nu înlătură răspunderea penală.
Deci, pe PNL îl interesează să fie protejate drepturile pedofililor mai mult decât aceştia să fie pedepsiţi, oricând ar fi prinşi, pentru neno­rocirile create. În mintea guvernanţilor, prioritari sunt pedofilii şi nu copiii, adică victimele! Cred că orice comentariu este de prisos şi fiecare om, care află de mizeria asta de acţiune a PNL, să îl judece după propria raţiune.
Aceştia sunt PNL-iştii, oameni care nu înţeleg ce este în sufletul şi în inima unui părinte al cărui copil a fost distrus pe viaţă de un astfel de in­fractor.
Cum poţi fi apărătorul pedofililor? Legea pe care o contestă Orban şi Iohannis a fost făcută tocmai în urma unei astfel de atrocităţi care a în­grozit lumea. A fost făcută tocmai pentru ca astfel de drame, cum a fost cazul de la Caracal, să nu se mai întâmple.
Faptul că preşedintele şi premierul sunt mai inte­resaţi de problemele pedofililor decât de vic­timele acestora, se reflectă în toate actele gu­ver­nului: de aceea guvernanţii nu vor să dubleze alo­caţiile, de aceea nu se gândesc la soluţii co­recte pentru începerea anului şcolar, de aceea nu vor să dea tablete tuturor elevilor. Din măştile pro­mise pentru oamenii nevoiaşi nu a fost dată nici măcar una, dar impun purtarea lor în gări, pieţe etc., fără a se gândi că măştile sunt scumpe şi una costă, în multe părţi, mai mult decât o pâine.
Cinismul acestor oameni merge până acolo încât pentru Orban şi pentru Iohannis nu mai contează că sunt copii care nu au ce mânca sau că unii nu vor putea învăţa pentru că nu au acces la internet etc, dar contează că monştrii precum cel de la Caracal, sau precum poliţistul de la Serviciul de Circulaţie al Capitalei, care agresa fetiţe în scările de bloc şi în lifturi, trebuie să aibă drepturi – uneori mai multe decât alţii – şi să fie protejaţi.
Cum pot guvernanţii de azi, care ar trebui să ne apere copiii şi, printre altele, să ajute ca părinţii şi bunicii noştri să-şi primească salariile, respectiv pensiile binemeritate, să se mai uite în ochii românilor? Cum oare pot acţiona cu atâta ne­păsare împotriva acestui popor? Să iei in braţe pe­dofilii înseamnă nu doar cinism, ci şi irespon­sa­bilitate.
Acum ştim sigur că nu avem doar o dezas­truoasă guvernare, ci şi oameni lipsiţi de suflet la guvernare!

Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Puffi spune:

    Mai taci incultule.Ne meritam soarta cu analfabeti votati la conducere.Stai acasa nu mai nenoroci tineri,sa fie alesi ei nu tu din cimitirul elefantilor.

  2. hunedorean spune:

    tataie!ai tupeu grupa mare!

  3. Sergiu spune:

    Voi vorbiti? Aia care le-ati dat drumul din puscarii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Nicuşor Emanoil Babaci, cetăţean din Călan Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunii...

Bulina albă

Dr. Alexandru Andrăşanu, directorul Geoparcului Internaţional UNESCO Ţara Haţegului Pentru că a fost numit în Consiliul Geoparcurilor Internaţionale UNESCO, cel...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un candidat la o funcţie im­portantă a făcut un pariu cu consoarta. Dacă va câşt­­iga postul...

Închide