Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Întrebare pentru liberali: Cât mai aveţi de gând să-i minţiţi pe hunedoreni?

29 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Tupeul liberalilor nu încetează să mă uimească. Zilele trecute au ţinut să le reamintească hunedorenilor măsura incompetenţei lor. Cuplul Adrian David – Tiberiu Iacob-Ridzi şi-a amintit de DJ 709F Cabana Rusu – Masivul Parâng, drum pentru care tot ce au făcut liberalii în 12 ani au fost câteva hârtii şi un parteneriat în 2016, aspru taxat de oameni la vot, atunci când s-au săturat de minciuni şi de praf în ochi.

Aşadar, domnilor de la PNL, nu aţi fost capabili să asfaltaţi acest drum în 12 ani, iar acum, când conducerea PSD a judeţului îl finalizează, trăiţi din amintiri?
Să vă reamintesc eu cum arată realitatea, stimaţi domni. În 2016, când am preluat conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara, aţi spus că aţi lăsat un judeţ „la cheie”. Cu siguranţă, o cheie ruginită!
Să începem cu drumul spre Mănăstirea Prislop, unul dintre primele obiective de investiţii pe care le-am derulat în calitate de preşedinte al CJ Hunedoara. Vă amintiţi ce aţi lăsat acolo? Un dezastru, vă spun eu, însă am rezolvat problemele şi am dus investiţia la bun sfârşit.
Dar de drumul spre Sarmizegetusa Regia vă amintiţi? Cu siguranţă îşi amintesc hunedorenii cum o lucrare „marca PNL” s-a prăbuşit la prima inundaţie. O altă investiţie pe care a trebuit să o refacem, ca să nu intrăm în detalii legate de modul în care a fost implementat acest proiect în mandatul PNL.
Chiar nu vă este ruşine, domnule Adrian David, domnule primar Tiberiu Iacob- Ridzi? Sigur că pot înţelege că vă deranjează cum PSD poate în 4 ani ceea ce nu a putut PNL în 12 ani, dar lipsa de bun simţ nu o pot înţelege. Spuneţi-le hunedorenilor despre ceea ce faceţi şi aţi făcut, nu vă însuşiţi munca altora.
De fapt, ştim ce le spuneţi voi, cei de la PNL, hunedorenilor. Le vindeţi himere, domnilor. Vă amintesc câteva dintre ele – aeroport la Deva, conurbaţie, centrală nucleară la Mintia, domeniu schiabil în Parâng. Chiar nu vă e ruşine?
În schimb, noi stăm cu fruntea sus în faţa oamenilor. Pe când voi vindeaţi iluzii, noi am adus în judeţ, doar prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, peste 150 de milioane de euro, bani care au ajuns în beneficiul direct al hunedorenilor.
Noi am dezvoltat judeţul şi vom continua să o mai facem, voi puteţi să vă număraţi minciunile electorale pe care le-aţi spus oamenilor. Cu siguranţă nu veţi termina de numărat până la următoarele alegeri locale şi generale.
Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 30.04.2020

Petru Rafan, cetăţean din municipiul Petroşani Pentru că, fiind învinuit de violarea repetată a unei minore şi cercetat sub stare...

Bulina albă, 30.04.2020

Dr. Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgenţă Petroşani Pentru că a preluat modelul managementului militar de la Deva şi a...

Gura lumii, 30.04.2020

Un şef de urbe se anunţă a fi foarte darnic cu supuşii săi, mai ales că nu dă de la...

Închide