Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor: Domnule prefect, DEMISIA!

7 aprilie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Domnule prefect Vasilică Potecă, nu avem timp de experimente şi jocuri politice! Când veţi înţelege oare că în aceste vremuri hunedorenii au nevoie să se simtă în siguranţă?
Dar să vedem ce le oferiţi dumneavoastră în schimb. Astăzi, o ştire cât o ţară a făcut înconjurul României, în condiţiile în care toţi sunt cu ochii pe Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva: demisia managerului SJU Deva, Silviu Didilescu, la o săptămână de la momentul în care l-aţi numit în funcţie. Tot astăzi a demisionat şi directorul medical al unităţii, Claudiu Antal.
Vreau să vă reamintesc că suspendarea managerului Daniela Roşca a fost ilegală, şi o ştiţi foarte bine. Abia pe 4 aprilie a fost dată OUG 40/2020, potrivit căreia spitalele treceau în administrarea Ministerului Sănătăţii. Practic, pe 30 martie, când aţi luat decizia să o suspendaţi pe Daniela Roşca din funcţia de manager al SJU Deva, spitalul se afla încă în subordonarea Consiliului Judeţean Hunedoara.
Aţi decis să vă puneţi în funcţie oamenii, spunând că aveţi o „problemă de comunicare” cu conducerea de la acea vreme a SJU Deva. Ne-aţi dat lecţii despre nevoia de oameni competenţi, însă „competenţa” a ţinut fix o săptămână, timp în care situaţia la Spital s-a degradat. Sau poate dumneavoastră nu auziţi strigătul de disperare al cadrelor medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Acolo sunt oameni disperaţi, la fel cum sunt mulţi hunedoreni care nu au nici o speranţă pe termen scurt. Este în joc viaţa oamenilor, iar dumneavoastră, domnule prefect, vă jucaţi cu numirile politice şi cu manageri ce funcţionează doar „pe timp de pace”?
Cum vă explicaţi altfel, faptul că propria decizie v-a lăsat acum cu un spital în carantină şi fără perspective? Ce veţi face cu oamenii, cu personalul medical şi cu pacienţii care nu mai ştiu ce să facă? Ce le spuneţi acum hunedorenilor, domnule prefect?
Vă spun eu simplu – DEMISIA! Avem nevoie de oameni competenţi, oameni care fac şi care nu se gândesc acum la numiri politice.
Dragi hunedoreni, trecem prin momente delicate şi mi-aş dori mult să nu avem timp de ceartă, ci să facem treabă. Dar cu cine?
Şi mă îndrept acum către cadrele medicale care îşi fac treaba cât pot mai bine în noile condiţii. Nu sunt cuvinte destule ca să vă mulţumim. Sunteţi nişte EROI!
Cât despre dumneavoastră, domnule prefect, ştiţi ce aveţi de făcut – o demisie ar fi un preţ mărunt pentru situaţia care s-a degradat de la o zi la alta la SJU Deva!
Laurenţiu Nistor, deputat PSD de Hunedoara

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Du-te in mata de retardat. Tu si pe “poteca” ta de gunoaie umane.

  2. Ion D.Morar spune:

    Daca mai dati comunicate de presa o sa creati o pandemie de VOMA !

    Cu covid in campanie . Hopa sus pe cadavre!Ati juca si totoriul numai banu’ sa iasa .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 8.04.2020

Alin Mariean, locuitor din Petroşani Pentru că a fost condamnat la doi ani de închisoare, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii...

Bulina albă, 8.04.2020

Dr. Edith Stoica, medic primar medicină generală Pentru că, alături de membrii Asociaţiei Judeţene a Răniţilor Revoluţiei şi a Urmaşilor...

Gura lumii, 8.04.2020

Vorbesc cârcotaşii că un personaj de pe la noi, revenit pe o funcţie, e adevărat, nu de şef, vrea să...

Închide