Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Apel către prefectul judeţului!

24 martie 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Domnule prefect, suntem într-o situaţie nemaiîntâlnită, de o gravitate enormă. Tocmai de aceea, cei care coordonează situaţia ar trebui să fie responsabili şi înţelepţi. Însă, în judeţul nostru, lucrurile nu stau nici pe departe aşa.

În plină criză, când mor oameni pe capete, sute se îmbolnăvesc cu noul virus, dumneavoastră nu sunteţi în stare să gestionaţi situaţia. Sunteţi cel mai slab prefect pe care l-a avut judeţul! Lăsaţi-vă de politică, dar şi de administraţie! Aţi schimbat profesioniştii cu habarniştii, iar unul dintre ei, la primul moment dificil, s-a autoizolat, s-a ascuns în munţi, părăsindu-şi colegii, instituţia şi pe hunedoreni. Mă refer la Cosmin Ilioni, care, după ce s-a văzut cocoţat pe scaunul de şef al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de picior. Şi, când a venit criza cu coronavirusul şi toată lumea avea nevoie de concentrare, dăruire, profesionalism, ce a crezut el de cuviinţă să facă? Să părăsească corabia, abandonându-i pe hunedorenii care se află, la fel ca toţi românii şi toţi oamenii de pe Planetă, într-o situaţie dificilă. Aceştia sunt profesionişii PNL! Aţi demonstrat, în scurt timp că, nu numai că nu vreţi să gestionaţi situaţiile apărute, dar nici nu puteţi. Să vă fie ruşine! Lăsaţi profesioniştii să vă arate cum se fac lucrurile! Nici Dumnezeu nu vă iubeşte! Lăsaţi Direcţia de Sănătate Publică în pace!
Deputat Laurenţiu Nistor,
preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. petre spune:

    care profesionisti domnule Nistor? la cine faceti referire, nu de altceva dar sa stim si noi despre cine este vorba. nu credeti ca sistemul sufera din cauza,,profesionistilor,, numiti de PSD?

  2. Sergiu spune:

    Si cand termina actualii, in regim de urgenta, cele 8 spitale regionale incepute pe vremea psd-ului? Corect baciule nistor?

  3. Duncan Ydaho spune:

    Guvernanții actuali sunt lipsiți de osînză la buget pt ca ,criminali economici dinainte ,adica pe românește PSD ALDE UDMR au praduit tot ce trebuia să fie rezerva națională pt situații care azi ne încearcă . Nu arătați cu degetul cite miliarde injecteaza in economie alte țări conduse si in trecut de oameni cu scaun la cap. Ei au de unde noi nu ! Amintiti-va ca inainte de virus luna de luna statul român se imprumuta ca sa sustina povara bugetara compusa in parte de hotii si profitorii cu pensii si salarii nesimtite .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 25.03.2020

Vorbesc gurile rele că un personaj de la o instituţie din judeţ dă dovadă de o iresponsabilitate crasă. Cică zilele...

Atletism. Campionatele Mondiale din 2021 reprogramate în 2022?

Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF) intenţionează să amâne Campionatele Mondiale de anul viitor de la Eugene (Statele Unite) şi să...

Arbitrii de fotbal din judeţ stau acasă sau pe baricade

Petru Spărios, într-o vreme, secretar al Comisiei judeţene de arbitri din cadrul AJ Fotbal Hunedoara, este un personaj aparte în...

Închide