Comunicat de presă al deputatului PSD de Hunedoara Laurenţiu Nistor. Preşedintele „GHINION” şi susţinătorul ruşinos al statului paralel

20 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Am luat act de gestul primitiv din punct de vedere politic al susţinătorului ruşinos al statului paralel, Ludovic Orban, care, în lipsa unei experienţe de lider politic, a găsit de cuviinţă să depună o plângere penală halucinantă împotriva Premierului României. Acuzaţiile sunt absolut ridicole şi, orice student la Drept poate constata că demersul juridic al domnului Orban este absurd din toate punctele de vedere.

Acuzaţiile de înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului demonstrează neseriozitatea unui demers care poate arunca ţara în haos. Mai mult, acesta este un gest antinaţional de natură a pune sub semnul întrebării Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii şi respectiv cel cu Statul Israel.
Prin gestul lui Ludovic Orban se urmăreşte intimidarea premierului Viorica Dăncilă, după ce nu „s-a executat” când Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Premierul României nu poate renunţa la mandatul primit din partea românilor şi validat de Parlamentul României doar pentru că strategia electorală a candidatului Klaus Iohannis are nevoie de o ruptură pe care să o speculeze. Ghinion! Românii încep să simtă efectele măsurilor luate de Guvernul PSD-ALDE, economia este una dintre cele mai perfomante, salariile şi pensiile au crescut, iar nivelul investiţiilor este, de asemenea, în creştere. Guvernul României trebuie să ducă mai departe programul de guvernare pentru care românii au votat în proporţie covârşitoare la alegerile din 2016.
În acelaşi timp, acesta este un moment al adevărului şi pentru Ministerul Public şi Procurorul General al României. Ne exprimăm speranţa că acesta din urmă va acţiona cu respectarea strictă a prevederilor legii, va veghea la garantarea unei independenţe reale a parchetului şi nu va fi părtaş la tentativa de preluare nedemocratică a puterii politice.
România se află pe un drum de reafirmare în plan european şi mondial, iar jocurile politicianiste de joasă speţă nu fac decât să afecteze credibilitatea României în raport cu partenerii internaţionali.
Gestul consemnat astăzi în România nu onorează cariera nici unui politician. În lipsa unor realizări ale acestui mandat de preşedinte, Klaus Iohannis face apel la metodele care au distrus încrederea românilor în sistemul judiciar, iar pentru asta apelează la politicieni lipsiţi de orice urmă de onoare şi simţ al ridicolului.
Organizaţia judeţeană Hunedoara a PSD îşi reafirmă angajamentul ferm de a contribui, alături de celelalte structuri naţionale şi judeţene ale partidului, de membrii şi simpatizanţii acesteia, la stabilitatea politică a statului român şi a guvernării de coaliţie PSD-ALDE, în interesul României şi al cetăţenilor români. Totodată, ne exprimăm sprijinul necondiţionat pentru Prim Ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, şi pentru guvernul legitim pe care îl conduce.
Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Hunedoara

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ciprian spune:

    Mai bine ai vorbi sa se asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …. valea jiului a votat 28 ani cu PSD .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 21.05.2018

Argyo Wilmuş, adolescent din Vulcan Pentru că a fost trimis în judecată deoarece a tâlhărit o femeie din localitate, el...

Bulina albă, 21.05.2018

Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că societatea pe care o conduce, în urma rezultatelor...

Gura lumii, 21.05.2018

Uluitor cum şi cât se poate încasa din banul contribuabilului fără să mişti un deget. Umblă vorba că într-o urbe...

Închide