Comunicat de presă al deputatului Laurenţiu Nistor

24 iulie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Comunitate, Flash

Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul media referitoare la demersurile primarului Devei, Florin Oancea, pentru ”buna funcţionare” a Termocentralei Mintia, facem următoarele precizări.
Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat (PSD) Hunedoara a făcut şi face în continuare toate eforturile necesare pentru ca Guvernul României să adopte cele mai bune decizii în privinţa funcţionării Complexului Energetic Hunedoara (CEH).
În ceea ce priveşte activitatea CEH, scopul meu principal, dar şi al colegilor mei din PSD, a fost menţinerea în funcţiune a unităţilor componente, implicit, a Termocentralei Mintia. Astfel, prin ceea ce am întreprins, am reuşit să asigurăm stabilitatea locurilor de muncă şi funcţionarea sistemului de producere şi distribuţie a agentului termic şi a energiei.
Am lucrat alături de partenerii noştri sociali, sindicatele din domeniul energiei, pentru a genera un proiect legislativ pe măsura intenţiilor noastre de a asigura un viitor energeticienilor hunedoreni, dar şi ţinând cont de solicitările acestora. Astfel, s-a ajuns la Ordonanţa de Urgenţă care permite divizarea Complexului Energetic Hunedoara, revitalizarea acestuia inclusiv prin trecerea în administrarea Consiliului Judeţean Hunedoara a Termocentralei Mintia. Demersurile necesare pentru desprinderea Termocentralei de Complexul Energetic Hunedoara nu sunt un secret pentru nimeni, aceste măsuri fiind necesare pentru buna continuare a activităţii celor două entităţi.
Spre deosebire de delegaţiile liberalilor, care merg adesea la Bucureşti doar pentru a-şi lustrui imaginea în faţa electoratului, echipele de lucru ale PSD merg în Capitală pentru a rezolva problemele judeţului propunând soluţii. Dacă eu sau colegii mei ne-am fotografia de fiecare dată când bifăm o reuşită în cele mai înalte foruri administrative, primarul Devei, domnul Florin Oancea, şi-ar da seama cât este de pueril să alerge până la Bucureşti pentru o fotografie, invocând o reuşită pentru care nu are nici un merit.
De altfel, înainte de a-şi aroga merite pe care nu le are, domnul Oancea ar face bine să se documenteze temeinic, pentru a nu face de râs instituţia pe care o reprezintă. Să vorbeşti despre centralele de apartament şi utilitatea acestora în condiţiile în care legislaţia europeană se îndreaptă spre eliminarea acestora, este o dovadă de superficialitate, dar şi de amatorism. În plus, domnul Oancea ar trebui să ştie că nu toţi hunedorenii îşi permit o asemenea investiţie dar, un capitalist de dreapta nu are cum să gândească măsuri pentru oameni. Sunt sfaturi pe care i le ofer fără să aştept nimic în schimb, deşi aş fi mulţumit să nu mai dezinformeze cum o face.

Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. vasile spune:

  Da.voi psd va pricepeți!dati pensii speciale în bătaie de joc după care tot voi tipati ca sunt inechitati și ca vreți să le corectati.
  nu va e puțin jena?

 2. prof spune:

  Bai tractoristule, nu intelegi ca ne-am saturat de voi!!!!!

 3. Miklos spune:

  MU EEE PSD

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biciclist spulberat de un inconştient

Un biciclist a fost rănit grav după ce un autoturism l-a lovit în plin, într-o intersecţie din municipiul Hunedoara.

Accident provocat de un şofer american

Un şofer de 62 de ani, cetăţean american, a intrat într-o intersecţie fără să cedeze trecerea, deşi era obligat de...

Traficanţii din Valea Jiului rămân în arest

Doi dintre cei şase tineri condamnaţi în primă instanţă pentru trafic de droguri le-au cerut judecătorilor Curţii de Apel Alba...

Închide