Comunicat de presă

05 psd
Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC mulţumeşte tuturor cetăţenilor judeţului Hunedoara care s-au exprimat şi care s-au manifestat democratic. Este o dovadă că votul nostru întotdeauna contează! Avem încredere că Preşedintele ales nu va înşela aşteptările românilor şi privim cu încredere spre viitor.

Cu consideraţie,
deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara

3 comentarii la „Comunicat de presă

 • 18 noiembrie 2014 la 14:03
  Legătură permanentă

  Multumim pentru comunicatul de presa….zici ca suntem pe vremea lui raposatu’.
  Apropo … cu oamenii care ii aveti astazi domnule Nistor- cred ca sunteti CONVINS ca nu o sa aveti NICI O SANSA sa luati comuna Soimus inapoi.Si asta v-o spun ca un mare PSD-ist care inca spera la o minune–dar clar trebuie reformata echipa-CLAR .
  Nu incape indoiala faptul ca in afara de valea jiului a-ti cam luat-o pe coaja sau a-ti fost la limita…lumea se schimba, ar trebui si voi sa o faceti. Aduceti tineret in partid- transmitetile incredere, evacuati toti ”bagabontii”, ”pistolarii” si oamenii care nu au nimic in spatele lor sa arate ca au facut ceva in viata–Sa zica unul din ei–la ce sunt ei cei mai buni !? Cred ca dumneavoastra stiti ca asa este …dar e grea schimbarea …si asta e adevarat pentru ca sunt multe interese.Daca vreti victorii lasati0le deoparte, aduceti oameni competenti cu un backround bun si oameni care sunt respectati pentru ce au facut–nu de dimensiunile muschilor pe care ii detin.
  Cu respect , un alegator PSD ….inca

 • 18 noiembrie 2014 la 20:23
  Legătură permanentă

  cati andronescu va fi arestata. mihnea costoiu e la audieri la dna. La universitatea din petrosani PSD isi facuse celule de organizare si actiune cu acceptul conducerii simpatizanta psd. efectele universitatii au fost puse la dispozitia psd. sa intervina rapid institutiile statului pentru ca e jale la universitatea din petrosani: plin de pesedisti corupti care si-au bagat copiii si amantele in pozitii cheie administrative si in functii didactice, delapidatori, profitori si deturnatori de fonduri europene. se poate aresta mult la universitatea din petrosani.

 • 19 noiembrie 2014 la 14:46
  Legătură permanentă

  Ciodare ti se schimba norocul. Matusica urmarita penal, victoras sinucis politic, securistii batrani din malovat mehedinti pe duca, securisti batrani din universtate pe duca…. Ce te faci? Asculta: schimbi locu, schimbi norocu. Fuuugiiiiiiiiii!!!! Ca vine ….si te ia….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.