Sport

Comunicat CS Corvinul Hunedoara

Punct de vedere cu privire la eve­ni­mentele petrecute la pauza meciului cu Unirea Slobozia, din etapa a treia a play-off-ului Ligii a doua.
Clubul nostru vine cu o serie de pre­cizări legate de evenimentele pe­tre­cute la pauza meciului de campionat cu Unirea Slobozia, de miercuri, 10 aprilie, atunci când membrii Peluzei Nord şi alţi spectatori nu au mai fost lăsaţi să revină în tribunele arenei „Michael Klein” după ce, în prealabil, pă­răsiseră, la pauză, sectorul destinat lor.
Clubul nostru menţionează că nu a dispus, în nici un moment, Jandar­me­riei ca suporterii echipei noastre să nu mai fie lăsaţi să revină în stadion, cu atât mai mult cu cât, ca organizator al evenimentului sportiv, clubul nostru, are, conform legislaţiei aflate în vigoa­re, un contract cu o firmă de pază pri­vată care să se ocupe strict de per­miterea accesului în tribune, pe baza unui bilet sau a unui abonament valid, după verificarea documentelor de acces, precum şi efectuarea controlu­lui corporal preventiv al bagajelor în dreptul punctelor de acces.
Pe de altă parte, menţionăm că, pen­tru a evita situaţii similare în viitor, accesul suporterilor pe stadion, după părăsirea acestuia în timpul eveni­men­tului în sine, nu va mai fi permis decât cu prezentarea tichetului de acces, păstrat încă de la intrarea în stadion. În plus, clubul nostru se va asigura de existenţa unui punct de des­facere a băuturilor a căror co­mer­cializare este permisă conform legii şi în sectorul destinat galeriei, precum şi suplimentarea toaletelor ecologice în aceeaşi zonă, la viitoarele partide de pe teren propriu, conform posibilită­ţi­lor oferite de infrastructura existentă la acest moment pe arena „Michael Klein”.
Hai, Corvinu’! Un oraş, o comunitate, o echipă!

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

8 ore ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

8 ore ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

8 ore ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

8 ore ago

Alcoolică acuzată că-și terorizează soacra și soțul

Femeia se îmbată în fiecare zi și provoacă scandal, țintele sale fiind soțul ei și…

8 ore ago

Doi tineri din Hațeg au golit o hală de producție din Oțelu Roșu

Hoții și-au planificat în detaliu spar­gerea din județul vecin și au furat scule și echipamente,…

8 ore ago