Sport

Gala FIGHT ZONE IV la Deva. Deveanul Ovidiu Pera a pus mănuşile în cui

Nicolae Gavrea

ACS Pera Box Deva a organizat duminică seara la Sala Sporturilor din Deva, o nouă gală Fight Zone, cea cu numărul 4, la care spectatorii prezenţi s-au bucurat să urmărească mai multe întâlniri în ring, cu 17 meciuri în program.

De remarcat că s-a lucrat în echipă, pentru ca să fie un spectacol de top la Gala FIGHT ZONE IV, iar clubul organizator ACS Pera Box Deva (preşedinte Petronela Ioiescu) a pregătit special pentru publicul spectator, prezent în număr neaşteptat de mare la această gală, un inedit concert al rapper-ului PUIA, venit special pentru acest eveniment sportiv şi mult gustatele evoluţii din pauzele dintre meciuri ale celor două animatoare.
Clubul gazdă a participat la acest eveniment sportiv, care devine tradiţional pentru municipiul de la poalele Cetăţii, cu şapte sportivi la întrecerile de duminică seara. Tinerii Ionuţ Grigorescu şi colegul lui de club Daniel Brădiştean, ambii legitimaţi la clubul organizator, au luptat pentru a-şi apăra centurile câştigate în acest sezon, iar la final cei doi au obţinut victorii la puncte, apreciate de spectatorii iubitori ai genului, prezenţi la sală.
Unul dintre cei mai cunoscuţi luptători de la clubul devean, Ovidiu Pera (foto), a decis să urce pentru ultima dată în ring în calitate de sportiv, luptând cu multiplul campion naţional, reşiţeanul Lucian Fule. În urma evoluţiei sale, susţinută de fanii din tribune, Ovidiu Pera a câştigat întâlnirea care a marcat retragerea sa din ring şi se poate bucura de un palmares impresionant.
Întâlnirea dintre Eugen Mailat (Pera Box Deva) şi Cosmin Vâjdea (Cugir, deţinătorul a trei titluri naţionale), s-a încheiat cu o înfrângere la puncte a sportivului devean, care nu a reuşit să treacă de partenerul de luptă.
Meciul vedetă al acestei gale, o adevărată revanşă, mult aşteptat de spectatori, a fost cel dintre polonezul Tomasz Czerwinski şi cunoscutul luptător român, bucureşteanul Tolea Ciumac. Fără menajamente, Ciumac i-a aplicat o bună corecţie polonezului, pe care l-a pus la podea în 10 secunde, astfel că românul a fost declarat câştigătorul meciului.
ACS Pera Box Deva aduce mulţumiri tuturor celor care au fost prezenţi la această gală, sponsorilor şi partenerilor, iar pentru 2019 anunţă organizarea altor gale de acest gen la Deva.

Mesagerul Hunedorean