Politica si administratie

Deputatul Anamaria Gavrilă: Candidez pentru Primăria Capitalei!

Deputatul de Hunedoara al Par­tidu­lui Oamenilor Tineri (POT), Anamaria Gavrilă (foto), a decis că va candida pentru funcția de primar al Capitalei.

Proiecte mari
„De peste 33 de ani am stat depar­te de politică, de spațiul civic și chiar de țara noastră. România a devenit tot mai puțin „acasă”. E timpul ca îm­preună să împlinim MISIUNEA de ROMÂN – menirea de a lăsa o Românie mai bună decât am găsit-o. Can­didez pentru Primăria Capitalei! Am trăit în Londra și München – am lucrat la proiecte mari în zeci de orașe din Europa și am creat valoare și bună­stare pentru oameni. Am experiența necesară de a transforma Bucureștiul în Capitala care ridică țara”, a anunțat parlamentarul Anamaria Gavrilă.
Una dintre problemele ridicate de de­putatul Anamaria Gavrilă este di­gitalizarea instituțiilor de stat. „Di­gi­talizarea poate spori func­țio­nalitatea instituțională și adminis­trativă, îmbunătățind viața cetă­țea­nului. Digitalizarea este astfel benefică atunci când servește oamenilor și îmbunătățește relațiile umane. Aceasta este justă atunci când este folosită pentru întărirea democrației și a transparenței, pro­movarea funcționalității și a de­bi­rocratizării. Digitalizarea justă îm­pu­ternicește societatea cu instrumente legale pentru a proteja drepturile oa­menilor, viața privată, con­fi­den­ția­litatea, proprietatea și garantarea menținerii banilor fizici ca mijloc de plată nerestricționat.
În același timp, digitalizarea poate deveni un instrument injust de con­trol al statului asupra cetățeanului. Res­pingem așadar digitalizarea sis­te­melor care lasă cetățeanul fără ins­trument de control asupra Statului și Guvernului. Tehnologia și digita­li­zarea nu au voie să fie folosite de către Stat, Guvern și Corporații pen­tru controlul oamenilor, iar natura u­mană nu poate fi restrânsă la o am­prentă digitală”, a adăugat Anamaria Gavrilă. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

4 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

4 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

4 ore ago