Anamaria Gavrilă, deputat independent: Nu vrem să fim împinși într-un război

Deputatul independent de Hunedoara, Anamaria Gavrilă (foto), a afirmat că românii nu vor să fie târâți într-un război care nu este al nostru.

„Fără avioane din Ucraina pe aeroporturile noastre”
„Joe Biden a considerat că vizita în Europa de Est în aceste zile nu este o prio­ritate, așa că a trimis-o pe Kamala Harris. Dat fiind cea mai joasă rată de aprobare din istoria SUA de această doamnă „se bucură” în SUA – unii dintre noi putem lua această vizită ca o jignire la adresa țării noastre.
Nu ne spune nimeni exact care a fost scopul vizitei acestei doamne în România. Însă, să nu ne fie jignită și inteligența – nici un înalt demnitar de stat din SUA nu se pune pe avion să vină până în România pentru că îi pasă foarte tare de România
sau de războiul care a început acum mai bine de două săptămâni?!”, susține Anamaria Gavrilă, deputat independent de Hunedoara.
„Am așadar un mesaj pentru Vice President Kamala Harris, Președintele Klaus Iohannis și Prim Ministrului Nicolae Ionel Ciucă:
„Poate nu a arătat asta de mult timp, însă România nu este ţara nimănui, este o ţară membră UE. Românii nu sunt cetăţeni ai lumii, ci sunt cetăţeni ai unei ţări membră UE. Iar Preşedintele şi Prim Ministrul ţării noastre sunt aici pentru a servi intereselor şi siguranţei României, nu sunt la dispoziţia şi plăcerea SUA.
Mai mult, românii nu vor să fie împinşi într-un război, nu vom accepta să se trimtă avioane Ucrainei de pe aeropoartele noas­tre, iar banii în plus alocaţi pentru apărare vor fi investiţi înapoi în ţara noastră pentru a aduce beneficii economiei româneşti şi românilor. Nu vom cumpăra cu ei echi­pament militar american.
Dar dacă tot ai fost aici, în România, Kamala Harris, poate ne spui şi nouă cum este cu laboratoarele din Ucraina finanţate de SUA pe care subsecretarul de stat Victoria Nuland a recunoscut în audierea ei în faţa Comisiei de Relaţii Externe a Sena­tului că au potenţial de arme biologice. A fost România informată de aceste labora­toare?”, a declarat parlamentarul Anamaria Gavrilă.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Fără Judecători nu puteau face atât de mult rău societății umane distrugându-le destinul pe acest pământ , acești teroriști torționari legitimați de stat .

    Voi vedeți că judecătorii fac abuzuri și tot pe victime vă revoltați și mai și strigați că aveți o educație morală săracă .

    Solicitați drepturi financiare pentru victimele torționarilor și pentru victimele magistraților , pentru a putea trăi decent și cu demnitate că , de mulți ani sunt hărțuiți și persecutați .

    Fiți mai umani și arătați că aveți empatie față de victime .
    Pe torționari îi apărați lunar cu pensie de drept și pensie specială după ce zeci de ani le-ați plătit salariul lunar .
    Pentru victimele torționarilor nimic nu v-ați gândit cum să-i ajutați . .*.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago