Politica si administratie

La Simeria, se modernizează și Baza Sportivă

Baza sportivă din Simeria va fi mo­dernizată, anunță primarul Iulius Bedea (foto). Condiția necesară pentru ca echipa Corvinul Hunedoara să joace meciurile oficiale la Simeria, este ca baza să fie refăcută.
Reamintim că în municipiul Hunedoara stadionul vechi va fi dărâmat și, în locul lui va fi construită o arenă de 65 de milioane de euro. În timpul construcției noii arene, echipa Corvinul trebuie să joace undeva. Primarii din Hunedoara și Simeria au încheiat un acord în acest sens.

Încă 1.000 de locuri
„Am demarat activităţile premer­gă­toare pentru investiţiile necesare în vederea modernizării şi omologării bazei sportive CFR Simeria pentru liga 2. Condiţie absolut necesară pen­tru ca FC CORVINUL 1921, să joace meciurile oficiale la Simeria, începând din toamna acestui an! Astfel, baza sportivă CFR Simeria a intrat în rea­bi­litare. Știm cu toții că a fost lăsată uitării de aproape 15 ani.
Am început cu lucrările de la intrarea bazei sportive. Reabilităm clădirea din față, intrarea în baza sportivă, aco­pe­ri­șul (degresare, grunduit, vopsit), porțile de intrare, trotuar perimetral, borduri, scur­geri ape pluviale, înlocuire jghea­buri și burlane scurgere, reparații lam­briuri, streașină, zugrăvire pereți ex­te­riori dinspre stadion, reparații soclu și pereți exteriori travertin, etc. Într-un cuvânt tot! Săptămâna următoare vom intra în baza sportivă, unde activitățile vor consta în principal în curățat și degresare garduri, porți stâlpi, re­pa­ra­ții, vopsire în culorile clubului albastru și galben. În interiorul bazei sportive, activitățile vor fi desfășurate în prin­ci­pal de antrenorii CS CFR Simeria, ală­turi de tinerii noștri sportivi. Pentru obținerea omologării în liga 2 a bazei sportive CFR SIMERIA, trebuie să ex­tindem tribuna cu 1.000 de noi locuri (spațiu avem) și să mai facem încă o intrare principală în baza sportivă. Toate aspectele au fost discutate și avem șanse foarte mari să și reușim acest lucru! Așa cum am mai precizat, prin colaborarea deschisă în acest an cu FC CORVINUL 1921 HUNEDOARA, ne vom sprijini reciproc, astfel încât să înființăm în a­cest an și liga IV la CS CFR Simeria”, a a­nun­țat Iulius Bedea, edilul șef al ora­șului Simeria. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

8 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

8 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

8 ore ago