Sport

Rămâne cum am stabilit. Rezultate așteptate, lider neschimbat

Etapa cu numărul 21 din campionatul Ligii a IV-a din județul Hunedoara a adus rezultatele așteptate, cu excepția celui de la Sântămăria Orlea, unde gaz­dele au surclasat formația CSM Deva II cu un scor de handbal, 10-0.

Joc liniștit
În rest, rezultate normale. La Lupeni gaz­dele s-au impus lejer în fața „mi­nerilor” din Uricani, cu scorul de 5-1 (1-0), prin golurile înscrise de Ovidiu Iepure, Mihail Bănceanu, Dacian Mândreci, iar pentru echipa din Uricani a înscris un autogol Dragoș Marian. A fost o partidă dominată net de gazde, care caută să se mențină în plasa liderului actual. Jocul a fost liniștit, cu ocazii direcționate spre poarta celor din Uricani, apărată de Remus Morar. Bun arbitrajul prestat de bri­gada condusă de Cătălin Jurgiu (Hunedoara) care i-a avut ca și asistenți pe Darius Dobroaie (Orăștie) și Claudiu Nicoară (Simeria).
Minerul Lupeni a jucat cu: Florin
Raț (min. Sandu Alexandru), Dragoș Maria (min. 69 Silip), Bogdan Matei, D. Creciunesc, Ciorâia, Prem (min. 46 Belei), Glăvan, Bănceanu, Mândreci, Bocăran (min. 46 GS.Popescu) și Iepure (min. 69 G.Rădulescu), antrenor Dan Voicu.

Pe primul loc
O victorie pe teren propriu a înre­gistrat și liderul la zi, CSM Aurul Brad care a câștigat cu 4-1 jocul în care a avut ca și adversar formația CSM Dacia Orăștie. Golurile gazdelor au fost mar­cate de Iulian Tecsi, Viorel Miclean și Mihai Leaha. Pentru echipa din Orăștie a marcat Mihai Talpas. Cu această victorie brădenii se mențin pe primul loc cu 54 de puncte, dar au un golaveraj mai bun decât „minerii” din Lupeni , care tota­lizează același număr de puncte după 21 de partide disputate.
CSM Aurul Brad a evoluat în formula: Jurcă , Dumitraș, Deak, Șoit, Damian (min.58 Pașca), Chelariu (min.80 David Miclean), Bostan (min.85 Cătană), Leaha (min.85 Stănilă), Miclean, I. Filipaș (min. 58 Furdui) și Tecsi. Antrenori, Mihai Leaha și Emil Polvrea. A arbitrat o brigadă din Deva condusă la centru de Leopold Herczeg, iar la cele
două linii au fost Tibi Hajdu sr. și Tibi Hajdu jr.

Rezultatele etapei:

  • CSO Retezatul Haţeg – CS Inter Petrila 2-1
  • CSM Aurul Brad – CSM Dacia Orăştie 4-1
  • CSC Sântămăria Orlea – CSM Deva 10 -0
  • Minerul Lupeni – Minerul Uricani 5-1
  • AS Victoria Călan – CSM Mihai Viteazul Vulcan 1-0
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

6 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

6 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

6 ore ago