Comunicat al deputatului PNL Lucian Heiuş

25 noiembrie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Dragi hunedoreni,
Prin victoria de ieri în alegerile prezidenţiale am reuşit să ştergem culoarea roşie a Judeţului Hunedoara şi să-l aşezăm la loc de cinste, alături de judeţele care îşi doresc ca România să îşi continue parcursul european.

Această victorie nu ar fi fost posibilă fără implicarea dumneavoastră. Aţi contribuit decisiv la victoria de ieri şi vreau să mulţumesc tuturor membrilor pentru munca depusă, simpatizanţilor alegători pentru devotament, precum şi tuturor hunedorenilor care au înţeles că schimbarea e în puterea lor, iar puterea lor constă în vot!
Victoria de ieri este una de etapă, aşa că de azi începem campania pentru alegerile locale şi vă aştept să câştigăm împreună!
Voi sunteţi eroii zilei de ieri! Vă mulţumim!
Deputat Lucian Ovidiu Heiuş

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Sergiu spune:

    Ar trebui sa fiti constienti, ca mare parte din voturi, au venit pentru Iohanis, nu de dragul lui sau al vostru, ci de scarba fata de psd. Nici voi nu sunteti departe de ei. Ati mai fost si aliati cu ei, cu psd-ul. Unii nu iarta lucrul acesta (cel putin eu).

  2. Laie spune:

    Ce legatura are ce zice omul asta, adica faptul ca multumeste celor cate au votat, indiferent de alegere, cu perorațiile tale de om frustrat?!

  3. gigi spune:

    Domnule Heiusi ce faceti cu primarul din Petrosani care este omul PSD-lui vedeti legaturile de prietenie cu Costel Avram,Nistor,Bobora.DOMNULE Presedinte acest RITI in cele trei campanii nu a atacat nici o data PSD,ba mai mult ia laudat in special pe prietenul lui Avram,acest individ nu urmareste decit interesele lui nu si ale PNL,

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor

Mulţumesc tuturor primarilor, parlamentarilor şi preşedinţilor de organizaţii ai PSD Hunedoara, dar şi membrilor de partid pentru implicarea şi efortul...

Poliţiştii gorjeni i-au confiscat trufele

Un bărbat, de 43 de ani, din comuna Băcia, a fost prins de poliţiştii din Motru cu aproape 600 de...

I-a furat lemnul din curte

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Pui, este cercetat penal pentru furt de material lemnos.

Închide