Comuna Luncoiu de Jos s-a înfrăţit cu o localitate din Republica Moldova

6 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

După comuna Crişcior, în urmă cu câteva zile a fost rândul comunei Luncoiu de Jos să se înfrăţească cu o localitate din Republica Moldova.

Astfel, primarul comunei Luncoiu de Jos, Călin Dorin Dud, i-a avut ca oaspeţi pe primarul comunei Grebleşti, Aliona Chircu, şi pe preşedintele raionului Străşeni din Republica Moldova, Mihail Popa. În cadrul întâlnirii oficiale a avut loc semnarea actului de înfrăţire dintre cele două comune.
La festivitate au participat în calitate de invitaţi speciali ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, deputatul Laurenţiu Nistor, prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, vicepreşedintele Daniel Andronache, administratorul public Costel Avram şi mai mulţi primari hunedoreni.
„Sunt sigură că în momentul în care oamenii îşi dau mâna şi îşi propun proiecte comune, nimic nu este imposibil, iar românii noştri au demonstrat mereu voinţa de a se sprijini unii pe alţii”, a declarat Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Castelul baronului Nopcea va fi refăcut

În prima şedinţă din acest an, aleşii judeţeni au votat şi un proiect care, dacă va fi dus la bun...

Iuliu Winkler îşi depune candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European

Vineri, într-o conferinţă de presă, eurodeputatul UDMR Iuliu Winkler (foto) a declarat că mai vrea un mandat în Parlamentul European,...

Bulina neagră, 7.01.2019

Mihai Cosmin Josan, tânăr din comuna Băiţa Pentru că împreună cu un complice a agresat şi tâlhărit un consătean, fiind...

Închide