Competiţii de ciclism pentru copii organizate în judeţ

29 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Asociaţia judeţeană de ciclism îşi continuă acţiunile orga­nizate în condiţiile actuale impuse de pandemia de corona­virus şi şi-a programat competiţiile pentru copii.
Prima etapă din cadrul tradiţionalei competiţii judeţene “Tinerii pe bicicletă” s-a desfăşurat la Deva pe 20 septembrie, iar pe 4 octombrie (la Veţel) şi pe 11 octombrie (la Deva) se vor desfăşura celelate două etape care vor stabili şi clasamentul final.
Pentru copii s-au desfăşurat două competiţii atractive pe şosea în cadrul Cupei judeţului Hunedoara . S-au evidenţiat în întrecerile fetelor: Ariana Lehaci, Ştefania Petrescu, Betty David (toate din Deva) şi Valentina Sava (Certejul de Sus) iar la băieţi Tiberiu Popoviciu, Rareş Dumitraş, Mihai Roşu, Robert Vesa (toţi din Deva) şi Luca David (Veţel), cu menţiunea că în clasamente se regăsesc şi sportivi din Şoimuş şi Simeria.
Asociaţia Judeţeană de Ciclism anunţă de pe acum că este programată o altă competiţie de ciclism pe şosea pentru copii în data de 10 octombrie la Deva. Cei interesaţi pot afla mai multe amănunte de pe site-ul asociaţiei, www.ajch.ro sau la telefon 0722 928 538, persoană de contact Ioan Omotă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Opt românce în proba de dublu de la Roland Garros

Primele partide de pe tabloul feminin de dublu al turneului de Grand Slam de la Paris vor avea loc începând...

Ştafeta Torţei Olimpice va porni de la Fukushima, în 25 martie 2021

Organizatorii Jocurile Olimpice şi Para­limpice Tokyo 2020, amânate pentru vara lui 2021 din cauza pandemiei de corona­virus, au anunţat oficial...

Campionatul Naţional de Nataţie pentru seniori, tineret şi juniori

Pandemia de coronavirus, izbucnită la începutul acestui an, a afectat sportivii de pe întreaga planetă, dar parcă practicanţii nataţiei au...

Închide