Compania CEFIN TRUCKS şi-a inaugurat oficial noul sediu din judeţul Hunedoara

07 Cefin (37)Ieri, miercuri, 18 iunie, a avut loc inaugurarea oficială a noului sediu CEFIN TRUCKS din judeţul Hunedoara, situat în localitatea Sântandrei, pe DN7. La eveniment au participat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, Ionel Bălaşa, director general Reţea Service şi Emil Rîşteiu, primarul oraşului Simeria.

Compania CEFIN este prezentă în judeţul Hunedoara de aproape 10 ani: primul punct de lucru a fost deschis în 2004 în Deva, în principal pentru distribuţia de piese de schimb pentru camioane, iar primul service a fost inaugurat în 2009. Pentru a valorifica potenţialul zonei, la finalul anului 2013 a început construcţia noului sediu. Investiţia a fost realizată de un dezvoltator în sistemul «rent to buy». Suprafaţa de 8000 metri pătraţi, include spaţii de parcare şi 800 metri pătraţi de clădiri de birouri şi spaţiu pentru service de camioane.
“Pentru că obiectivul nostru a fost dintotdeauna să asigurăm cele mai bune şi rapide servicii pentru companiile care activează în domeniul transporturilor auto, am inaugurat oficial noul sediu din judeţul Hunedoara, aflat într-un imobil nou, modern şi accesibil.  Menţionez că am dezvoltat segmentul reparaţiilor multimarcă prin achiziţia unui aparat de diagnoză specific, investiţie ce ne permite efectuarea de diagnoze electronice pentru toate tipurile de vehicule comerciale”, a declarat Ioan Adam, directorul de Service.
Mai trebuie precizat că în service-ul CEFIN TRUCKS funcţionează o linie de ITP autorizată RAR pentru toate tipurile de autovehicule, atât comerciale, cât şi autoturisme cu motorizări diesel, şi pe benzină. Capacitatea de reparaţii este de opt vehicule simultan, iar punctul de distribuţie de piese de schimb, care oferă piese pentru toate mărcile de camioane, completează oferta CEFIN TRUCKS pentru transportatorii din judeţul Hunedoara.

Despre CEFIN TRUCKS
CEFIN activează de peste 18 ani în domeniul auto ca furnizor de produse şi servicii integrate pentru lumea transporturilor. Compania este cunoscută drept unul dintre cei mai importanţi distribuitori de vehicule comerciale din România. Cefin Trucks deserveşte toţi profesioniştii din „lumea transporturilor”, prin servicii de vânzare şi post vânzare pentru camioane şi autobuze, disponibile în cele opt sedii operaţionale din România (Bucureşti, Galaţi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Deva, Arad şi Timişoara) şi în reţeaua de distribuţie de piese de schimb şi lubrifianţi. O facilitate de producţie a carosărilor specializate pentru vehicule comerciale completează oferta integrată.
Începând cu luna februarie, CEFIN TRUCKS şi BAS TRUCKS – una dintre cele mai mari companii din lume în domeniul achiziţiilor şi vânzării de camioane rulate – şi-au unit forţele într-un parteneriat comercial, care constă într-un acord în ceea ce priveşte achiziţiile şi vânzările de camioane rulate în România şi ţările din sud-estul Europei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.